Ismeritek ez a gyerekágyat? Nekem nagyon tetszik, csak nem tudom, hogy mennyi ideig tudja használni? Elég az a kis leesésgátló rész? A 160X80-ast vennénk.
Nekem sem tetszik ez az ágy.
Kényelmi okokból a 6 cm-es szivacsmatrac tűnik a leírás alapján igen silánynak, de meg kell nézni élőben. Milyen huzata lenne annak a matracnak? Habszivacs, esetleg erősített szívacs (pl. kókuszréteggel stb.) vagy az a normál porhanyós szivacs- ez nem mindegy.
A legfontosabb része az ágynak a bordázata (mekkora súlyt bír el, milyen vastagok a lécek, hogy illeszkednek, mekkora felületen az ágykerethez- na és a szivacs az előbbiek miatt.
A díszítés inkább másodlagos legyen.
Ne haragudj meg kérlek, de én azt látom a kép alapján, hogy egy kevésbé igényes, vékony, leélfóliázott gagyi funérlapból összetákolt áru lehet, amire rálöknek pár, a gyerekek körében divatos matricát.
Inkább tömör fa (fenyő pl. jó és megfizethető)- az élfóliázás lehet, hogy pár hónap múlva fel fog törni, felválik.
A 140*70-es méret gyakorlatlag a nagyobb babaágy mérete, szerintem már egy kisovisnak is kicsi (kb. 110 cm egy 3 éves gyerek!).
Inkább 160-st érdemes venni, azért az egy pár évig kitart.
Viszont a mesefigura lehet, hogy addig nem. Ami most népszerű egy 3 évesnél, az már lehet, hogy ciki egy kisiskolásnál.
Szép napot.
Szia,
tán még nem késő. Ez egy nagyon gagyi ágy 1,5 centis bútorlapból normál élzárással. Itt gyártják, ami szerintem sok mindent elmond kép alapján is:
Amúgy utána néztem lengyelben gyártják, ott abban a sufniban, ha szerinted ott lehet minőséget gyártani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!