Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves fiúnak már hagynátok a...

7 éves fiúnak már hagynátok a cipőboltban azt választani amelyik neki tetszik, ha nektek sokkal jobban tetszene egy másik azonos árú, minőségű?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 4 éves is maga választott nemrég.
2013. dec. 3. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem is az 5 évesem maga választotta a bakancsát és a csini :) csizmáját is.

Azt nem engedtem, hogy az ovis bakancs v.rózsaszín legyen fehér prémmel, de még maradt 3 fajta. A csini csizmába nem szóltam bele, hála az égnek olyat választott, ami nekem is tetszik.

2013. dec. 3. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is hagyom választani a fiam már kisebb kora óta is. Most 5 éves. Megmutatom melyek azok amik árban, méretben jók és ő választ azok közül. :) Ruhákat is együtt veszünk, akkor is válogathat.
2013. dec. 3. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen...max ha rózsaszìn, strasszos, akkor lebeszèlnèm. De màr egy ovisnak is van sajàt ízlèse, nem erőltetnèm a sajàt akaratom.
2013. dec. 3. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
5 éves lesz kisfiú maga választott, ami nem tetszett neki azt mind szorította...
2013. dec. 3. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem a 2,5 éves fiam magának választhatott játékot a játékboltból (megfizethető keretek között). Januárban névnapja lesz, és akkor is maga választhat majd.
2013. dec. 3. 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a gyerek választ egy előzetes szelekció utan. Pl télen nem veszünk nyári szandált a csizma helyett csak azert, mert neki az tetszik jobban. Ha az általa választott cipő megfelel a célnak, belefér a keretbe es jo ra, akkor azt vesszük meg.
2013. dec. 4. 05:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Benti cipőt vettünk, nekem sokkal jobban tetszettek a többi cipők, de ő ragaszkodott egy sötétzöld cipőhöz, ma reggel a barátai kinevették mikor dicsekedni próbált, hogy: " Nézzétek új katonai cipőm van" ... sajnáltam szegényt, de ő továbbra is örült az új cipőnek, attól függetlenül, hogy másoknak nem annyira tetszett.
2013. dec. 4. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ó, egyem meg...! Nekem is biztos rosszul esett volna, ha kinevetik a barátai, de ha ő még így is örült, akkor nincs baj! :) A lényeg, hogy a kisfiad boldog az új cipőjével!
2013. dec. 4. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
nem , a fiaimat nem érdekli a cipő vásárlás ,én meg tudom hogy milyent vegyek nekik,téli csizmájukat is nélkülük vetem meg és tetszik nekik,ha velem jönek akor megkérdezem tölük ,de csak azért mert nekik tetszik nem veszem meg ,csak ha az árra is tetszik nekem és a minösége is tetszik nekem .
2013. dec. 5. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!