Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret-furdalásom van, mert többször kalandoztam prostival. Normális érzés?
Figyelt kérdés
Népligetben szedtem fel 3-szor eddig prostit, de persze jó srácokat, tehát nem akárkit. Nagyon izgatnak a cigány fiúk, de tény, hogy akik ott vannak, és pár ezer forintért árulják magukat, rendkívül szegény sorból jönnek, volt akinek mobilja se volt, meg hazaúti vonatjegyre gyűjtött.
Szóval nem azért érzek lelkiismeret-furdalást, mert prostiztam, hanem mert kihasználom a helyzetüket, hogy szegények, és kb. bármit megtesznek 1-2 ezer forintért. De közben meg az egyik srác amellett, hogy nagyon izgat, szimpatikus is, szóval szívesen dumálgatnék vele, meg ilyesmi.
Azzal próbálom magam vigasztalni, hogy ők meg az én helyzetemet használják ki, hogy kinézetemből adódóan esélytelen, hogy helyes, vékony, pasis cigány fiúkkal szexeljek.
2018. júl. 25. 20:26
2/5 anonim válasza:
Engem is izgatnak a cigány srácok.
3/5 anonim válasza:
Teljesen érthető a lelkiismeret furdalásod. Nekem is lenne ha a te helyedben lennék.
4/5 Meleg Patrik László válasza:
Ha tetszik valaki közülük,próbálj kapcsolatot létesíteni vele,ahol kizárjátok az anyagiakat.
5/5 anonim válasza:
Normalis en is szoptam mar penzert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!