Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért jó az ujjazás? Többször is próbáltam de valahogy kellemetlen érzés volt.
Én mindig úgy csinálom, hogy elkezdem simogatni magam, a melleimet, a combomat, a hasamat. Aztán finoman simogatni kezdem a csiklómat. Először csak lassan, óvatosan, aztán egyre gyorsabban. Mikor érzem, hogy kellően benedvesedtem, egy újjal izgatni kezdem a G pontomat, de aztán visszatérek a csiklómhoz. Így felváltva haladok, egy idő után már két újjal ujjazva magam. Mikor érzem, hogy mindjárt elélvezek, csak a G pontra koncentrálok, közben a melleimet markolászom, a kézfejemet harapdálom és nyögdécselek. Itt ér az orgazmus, elsöprő erővel tör rám. Ilyenkor picit még visszatérek a csiklómhoz. A végén lenyalogatom az ujjaimat és csak fekszem, picit pihenek. Szerintem fokozatosan kell hozzákezdeni az ujjazáshoz, nem lehet csak úgy durr a közepébe, és akkor élvezetes lesz!:)
18L
Szűzként nekem se volt nagy buli, sőt még most is csak a vágyam fokozására jó, elélvezni nem tudok tőle... ellenben ha a barátom csinálja nekem, már az is izgató, ha a közelében van az ujja... de vele is csak akkor tudok elélvezni, ha közben nyalja a csiklómat.
Ha neked nem esik jól, ne erőltesd, de ha majd egy srác próbálja, ne utasítsd el élből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!