Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok puncinyalás közben ki szereti az ujjazást? Finoman vagy gyorsabban?
Figyelt kérdés
Írjatok életkort is.2015. dec. 18. 12:29
1/17 anonim válasza:
én szeretem ugyan is megunom a nyalakodást.. és szeretem így is úgy is 22/l
2/17 anonim válasza:
Gyorsabban. Durvabban :) 3-4 ujj :)
4/17 anonim válasza:
Én önmagában nem szeretem a nyalást, úgy nem is tudok elmenni. Csak úgy élvezem, ha a párom közben 2 ujjával ujjaz is, eleinte lassan, majd egyre gyorsabban és picit durvábban. :) 24L
5/17 anonim válasza:
Csak ujjazas.. de azt ugy igazan nem szeretem ha nyalnak, attol meg h leszopom a sracot egyaltalan nem varom el h kinyaljon, nem is szeretem ha nyalnak..16L
6/17 anonim válasza:
En ugy szeretem ha eloszor a nyelvet dugja belem, majd finoman elkezd jazni 1 ujjal, majd 2 vel egyre durvabban es vegul 3 mal...
7/17 anonim válasza:
Mert nem nyaltak még ki rendesen ;)
8/17 anonim válasza:
Önmagában a nyalást is szeretem és el tudok élvezni tőle, de ha finoman ujjaznak közben 2 ujjal, úgy az igazi ;)
22/L
9/17 anonim válasza:
Elöször nyalás közbe szépen 2 ujj mehet a punciba, (egy ujj mehet a popsiba is néha :)
De 69-se vetem meg, mert ìgy még élvezetesebb...
10/17 anonim válasza:
Én szeretem ha nyalnak, és aztán szép lassan bedugja 2-3-4 ujját.. nagyon jó úgy :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!