Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől már többször hallottam ezt, hogy "a pasi úgy nézett a szemembe, hogy a tekintete a lelkemig hatolt". Mit takar ez?
Ez egy pillanatnyi érzés. Szerintem ez nem garantál 100%-os "elkötelezettséget". Ezután még simán el szokott hangzani, hogy nem érez szikrát...
Inkább megdobban a szíve, de ettől még lehet, hogy nem tudna egy életet leélni az illetővel, csak épp akkor jó benyomást keltett.
Vannak ilyen tekintetek. Nekem meg a pasik mondják, hogy szexin tudok nézni, meg olyan kis tüzesen... Fogalmam sincs milyen az, ez csak az átlagos arcom bsszus.:D
Mondjuk már sokszor megjegyezték, hogy olyan cicás szemeim vannak formára. Talán az adja a varázst, nem tudom.
Amúgy sokszor látszik az értelem az ember szemén. Én is ezer közül kiszúrom, ha valaki direkt, tudatosan néz valahova, nem csak odatévedt a tekintete. Azt is érzem, ha valaki érdeklődéssel néz rám, nem "csak úgy" figyel. A jégkék szemektől meg a hideg futkos a hátamon, annyira gyönyörűen tiszta számomra. Kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!