Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg többször élveznek el a nők egy aktus alatt? Ez milyen élményeket okoz nekik? Főleg nők válasza érdekel, el tudnátok mesélni milyen érzés ez, Hölgyek?
Tényleg lehet, de ahhoz nagyon ügyes kell legyél, sajnos nem találkoztam még ilyen pasival akinek sikerült volna engem így elélveztetni :)
#3 lennék a barátnőd :D
Szerintem ez eléggé lányfüggő, mindenki más és nem biztos, hogy az ami az egyiknél beválik a másiknál is működik.
Bár és a másik nemet képviselem, tapasztalatom az, hogy közvetlen orgazmus után kell egy-két perc regenerálódás a lányoknak (közbe lehet ölelkezni, csókolózni), majd utána mehet a következő kör :)
37F
Az én barátnőm minden aktus alatt képes a multi orgazmusra velem, mely annyit jelent hogy amikor szexelünk mindig(!) elélvez legalább 2-4x.
Én tanítottam meg neki hogy merje felfedezni a testét és ne fogja vissza magát velem. Ennek meg is lett az eredménye azóta képes a hüvely orgazmusra bármikor!
Szerintem ez a szerelem és szeretet kérdése. Én is azt hittem az elején, hogy csak megnyugtatásul mondja, de nálunk is elélvez többször is egy aktus alatt, öt volt a rekord. Bármelyik pózban képes erre, illetve akkor is, ha nyalom vagy ujjazom, de az általában több idő.
Ha sikerül először elmennie, utána újra, és újra akarja. Sokszor száll le lovagló pózból rólam, hogy most már leszáll rólam, mert nem lehet telhetetlen :D Szerintem vonzalom kérdése az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!