Danka Gergely kérdése:
Pár hete aktus közben iszonyatosan elkezdett fájni a fejem. Egyik pillanatról a másikra, annyira hogy kishíján elájultam.1-2 hét alatt többször előfordult. Azóta probléma van a nemi életemmel. Ha feláll akkor is aktus közben csődöt mondok. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 22:31
1/6 anonim válasza:
Keringési vagy idegrendszeri probléma? Nem értek hozzá, menj orvoshoz, súlyosnak tűnik!
2/6 anonim válasza:
Sürgősen orvos. Lehet, hogy vérnyomásproblémád van...
4/6 anonim válasza:
Szerintem is magas lehet a vérnyomásod. Aktus közben még jobban megemelkedik a pulzus és vérnyomás is, ez okozhatja a fejfájást.
5/6 anonim válasza:
Túlságosan is magasra emelkedik a vérnyomás .
6/6 anonim válasza:
Orgazmuskor következett be?
Láttam egy dokumentumfilmet, ahol egy hölgy minden orgazmuskor migrénes görcsöt kapott. Állítólag nagyon ritka betegség, de semmit sem lehet kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!