Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor homofób valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor homofób valaki?

Figyelt kérdés
Sajnos magamrol sem tudom az vagyok-e. Az igazsag, hogy abszolut hidegen hagy ha valaki “meleg”. Szive joga eldonteni kit szeret, kibe szerelmes. De ha egy fiu meleg, es elkezd ilyen hulyen “buzzis@@n” aszisztalni meg gesztikulalani hozza (a mozgasaban, hanglejtesben, beszedeben “cukika” stb) attol a szor felall a hatamon. Ugy erzem, itt csak a feltunoskodesrol van szo. Mit gondoltok?
2018. júl. 5. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

"A 7es válszalolót sajnálom nagyon! Szégyeld magad! A többieknek ment a zöld kéz! (Kivéve még az asztisztálnit szídónak, neked ment a piros pacsi!)"

Engem nem kell sajnálnod, akkor is fenntartom a véleményed. Ha a melegek eltanulták a homofóbiát az nagyon káros és akkor hogy várhatjuk el másoktól a toleranciát, ha a mi toleranciánk addig terjed hogy leszopunk valakit vagy dugunk. Neked és a hozzád hasonló mérgező lelkű embereknek kellene szégyellnie magát, aki elárulja a saját sorstársait. Nem kell, hogy szexuálisan vonzanak a "feminim" fiúk, ami azért eléggé relatív megfogalmazás.

2018. júl. 7. 10:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es látja jól egyedül a dolgokat, én a 7-es vagyok.
2018. júl. 7. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Na akkor. Rant time.

Kérdező.

Az egy dolog hogy az "affektál" és az "asszisztál" kifejezéseket össze kevered, tévedni emberi dolog.

De mikor valaki rávilágít a hibádra, még benyomod a hisztit hogy "mindenkit felpontoztam, kivéve az asszisztálást szidót. Neki piros kéz!"

Komolyan ez olyan, mint mikor az ovisok nyomatják hogy "ezér most nem vagyok a barátof nyeee"

Meg mi már ez hogy lesajnálod a 7est mert nem ért veled egyet?

A 6 éves unokaöcsém szignifikánsan érettebb nálad, pedig ő is tud hisztit csapni ha nem az van amit ő akar, de legalább belátja ha valami marhaságot csinál ahelyett hogy még neki állna feljebb.

A többieknek pedig (7 és 10 kivételével)

Hadd gratuláljak elsőként.

Remek példa vagytok arra, miért egy rossz vicc az egész "LMBTQ+közösség", és miért nem lehet komolyan venni.

Egy közösség, amelyik egyszer fennkölten kiáll azért, hogy mindenkit el kell fogadni, és mindenki egyenlő, a saját háza táján, viszont egész másként viselkedik.

Nekem speciel a melegek azon rétegével van bajom, amelyik azután, hogy kiáll a tolerancia, elfogadás és empátia nézetei mellett, később neki áll fennhangon harsogni hogy "undorodom az ilyen lányos cukifiúktól", "úristen! Soha nem randiznék bisexxel mert egy azaz EGY db. Bisex megcsalt anno." vagy "a férfiak női ruhában egyszerűen undorítóak és betegesek".

Az a réteg zavar az LMBT+ból, akik elvárják a társadalomtól a másságuk elfogadását, de a saját köreikben sem tudják tolerálni a bármilyen másságot, lenéznek valakit aki férfi létére lányosabb, vagy neadjisten, nem érzi jól magát a hagyományos "férfias" szerepben, és nem kívánja követni a "férfias" viselkedési formákat.

Ugyan azt csinálják mint ami ellen harcolnak, de azért továbbra is van képük a toleranciáról beszélni.

EZ a réteg, aki itt a gyakorin is erősen képviseli magát, a legnagyobb akadály ami az egyenlőség útjában áll, mert a saját közösségüket bomázzák szét.

Lehet lepontozni engem is, meg anyázni, őszintén teszek rá.

De azért tegyétek már fel magatoknak a kérdést nagy férfiasságotokban:

Te, aki férfiként egy másik férfival érzed jól magad, és elvárod hogy ezt tiszteletben tartsák és elfogadják, mitől érzed magad inkább "férfinak" vagy akár csak jobbnak, vagy elfogadhatóbbnak, mint bárki más, aki férfiként nőiesen öltözködik/viselkedik/néz ki. Miből gondolod hogy a te másságod elfogadhatóbb mint az ő életmódja? Hogy többet számít, hogy te így érzed jól magad, mint az hogy ő úgy érzi jól magát?

És miben tartod jobbnak magad egy közönséges, homofób parasztnál, mikor telibe ugyanazt csinálod mint ő, csak más címszavak alatt.

Vagy mitől "elfogadhatóbb" melegnek lenni mint transzneműnek, biszexuálisnak, pánszexuálisnak, vagy akármi másnak?

Lényegében. Ha te nem akarod, hogy konzervatív értékrendek alapján mondják meg neked mi a normális, akkor te miért akarod konzervatív értékrendek alapján megszabni másnak mi a normális?

A kérdésre válaszul pedig, kérdező, nem vagy homofób. Csak egy szimpla idióta, akinek sanszosan olyan marha unalmas az élete, hogy másokéval van elfoglalva.

Köszönöm a figyelmet.

2018. júl. 7. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

13-as látja tökéletesen a helyzetet.

A homofób melegektől meg tényleg hányok. Jogot tudnak követelni, de egymás elfogadása már csak a szexig terjed.

2018. júl. 7. 12:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
És igen az LMBT világon nagyon maradi, konzervatív itthon. Érdekes módon Spanyolország teljesen normálisan kezelik az embert és ha pl. teszem azt oroszlánmintás inget veszek fel rózsaszín rövid nadrággal nyáron akkor nem nézik ki az embert, mint itthon.
2018. júl. 7. 12:35
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
A homofóbia a homoszexualitással ellentétben választás kérdése.
2018. júl. 28. 12:48
 17/18 anonim ***** válasza:

A 7-es vagyok.

Arról nem is beszélve, hogy ez a "betegesen megfelelési heterós" melegek meg vannak arról győződve, hogy így a homofóbok elfogadják, pedig nem, mert az ő szemükben ugyanaz a "köcsög", mint a lányosabb.

De tudjátok mit extra-férfias, más nőiesebb fiúkat lenéző meleg sorstársaim? Nagy ívben szarok az ilyen homofóbok véleményére. Aki melegként meg nekik ad igazad, az az én szememben áruló. Nem fogok mások kénye-kedve szerint öltözködni élni. Ha nektek a beteges megfelelés jó, hát tegyétek.

Le lehet pontozni nyugodtan és ajvékolni, nem érdekel.

2018. júl. 28. 13:12
 18/18 A kérdező kommentje:

13.

Az asztisztalni es affektalnit vaolaban kevertem. De megertetted! Az ugyanazt ugy tudom egybe irjak.

Szerintem, aki lanyosan viselkedik figyelem hianyos, es szandekosan azert csinalja, hogy figyelmet kapjon. Attol, hogy bo a szokincsed es tudod a googlet hasznalni, sajnos ugyan olyan 0 vagy.

Amit irsz, egyszeruen nem ide tartozik, a kerdes nem arra vonatkozik.

2018. aug. 8. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!