Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor homofób valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor homofób valaki?

Figyelt kérdés
Sajnos magamrol sem tudom az vagyok-e. Az igazsag, hogy abszolut hidegen hagy ha valaki “meleg”. Szive joga eldonteni kit szeret, kibe szerelmes. De ha egy fiu meleg, es elkezd ilyen hulyen “buzzis@@n” aszisztalni meg gesztikulalani hozza (a mozgasaban, hanglejtesben, beszedeben “cukika” stb) attol a szor felall a hatamon. Ugy erzem, itt csak a feltunoskodesrol van szo. Mit gondoltok?
2018. júl. 5. 22:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
én homófob vagyok szerintem nem vagy annyira homfób
2018. júl. 5. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Én meleg vagyok, és én se bírom az ilyen "cukika" fiúkat, hanem a normális, hétköznapi melegek jönnek be, szóval téged nem neveznélek homofóbnak

17/f

2018. júl. 5. 23:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A kényeskedés az ami idegesít téged. Kényeskedni meg nem csak a melegek szoktak.
2018. júl. 5. 23:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor valaki túlzottan másokkal foglalkozik,önmaga helyett.

Általában a normális emberek idővel ezeket kinövik.

Attól,mert te azt gondolod,még nem biztos,hogy az adott személynél ez tudatos viselkedés,lehet nála ez ösztönös.

De ha valaki direkt "teszi az agyát",most legyen az bármilyen témában is,akkor is mi van?

Addig feltűnő,amíg van hozzá közönség.

2018. júl. 5. 23:14
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha csak az a kérdés, homofób vagy-e a válasz az, hogy nem.
2018. júl. 6. 04:30
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Aszisztálni? xD Azt asszisztálnak írják, de úgy is teljesen mást jelent xD
2018. júl. 6. 16:25
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező jó példa a meleg világban internalizált homofóbiára, ami szégyen.
2018. júl. 6. 21:28
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

Még hogy a kérdező a szégyen? Igen, jó dolog a melegeket elfogadni, de nem kell az összeset. Én is meleg vagyok, mégis vannak a melegeknek olyan rétegei, viselkedési ciklusok amikhez nincs gyomrom. Akkor lenne a kérdező homofób ha valakit utálna azért, mert meleg. De itt erről nincs szó, szimplán utálja a nőiesen viselkedő azonbelül is örömlányként viselkedő fiúkat. Akiket én is csak megtűrök. Pont az olyan fajta melegek miatt utálják általánosításban a legtöbbünket. ^^

Jöhet a lepontozás 18/F

2018. júl. 6. 23:23
 9/18 A kérdező kommentje:
A 7es válszalolót sajnálom nagyon! Szégyeld magad! A többieknek ment a zöld kéz! (Kivéve még az asztisztálnit szídónak, neked ment a piros pacsi!)
2018. júl. 6. 23:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 vicces, amikor egy meleg toleranciát követel, közben viszont kirekeszti, aki "más fajta" meleg, mint ő.
2018. júl. 7. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!