Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális férfiaknak olyan hogy szép nő nem létezik?
Figyelt kérdés
Én vagyok hetero férfi nekem nincs olyan hogy joképü szép férfi egyforma mind az összes.Gondolom ti így vagytok nőkkel csak forditva.2018. jún. 6. 11:24
11/17 anonim válasza:
Én ffi vagyok és 100 %hetero! Viszont ha egy férfi váltóban jóképű, én elismerem. De részemről ennek semmi szexuális vonzata nincs. Ez is azt bizonyítja, mennyire különbözünk egymástól!
12/17 anonim válasza:
Bocsánat, valóbant akartam írni, de a telefonom.....
13/17 anonim válasza:
Vannak számomra szép nők,csak nem váltanak ki belőelm szexuális vonzalmat,de attól látom ha szép,esztétikus.
"Egyforma mind az összes"
Gondolom azért látod a különbséget pl.egy testépítő vagy férfimodell meg egy szutykos, fogatlan roma férfi között,akkor is ha egyik sem vonz szexuàlisan .
Mi is így vagyunk.
14/17 anonim válasza:
Ugyanúgy észreveszem egy nőben is a szépséget, csak másképpen, nem izgat fel, és főleg nem késztet olyan szörnyűségekre, pl. hogy belehatoljak. :D Nekem a szex kicsit "durva" dolog, amolyan férfias, amit nővel nem szabad csinálni. Tudom érdekes meglátás.
15/17 anonim válasza:
Ez baromság.
Ilyet azok a heteró férfiak mondanak,akik attól félnek,hogy melegnek nézik őket.
Persze,sokféle vonzó pasi van.
Van kisfiús,vagy macsó,modell szépség.
De egyértelműen meg lehet mondani,ha valaki nem előnyös tulajdonságokkal rendelkezik.
Nőknél is ugyanez van.
16/17 A kérdező kommentje:
Ez nem hülyság hetero férfiak nem néznek férfiakat.Egy kicsit sem.Gondolom a melegek így vannak csak forditva nőkkel.
2018. jún. 11. 12:21
17/17 anonim válasza:
Attól megtudod állapítani,hogy vonzó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!