Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális férfiaknak olyan hogy szép nő nem létezik?

Figyelt kérdés
Én vagyok hetero férfi nekem nincs olyan hogy joképü szép férfi egyforma mind az összes.Gondolom ti így vagytok nőkkel csak forditva.
2018. jún. 6. 11:24
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Vagy lehet ruha jo rajta vagy valami de a nő magában semmnyire se szép vonzo nektek mint olyan?
2018. jún. 6. 11:26
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Dehogynem, de az is shemale.
2018. jún. 6. 11:34
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Már hogy ne lenne. Attól, mert meleg, még van szeme. Ugyanúgy látja, ha egy nő szép.
2018. jún. 6. 12:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A szépség és a vonzódás két teljesen különböző dolog.

A férfiakat meg nem nézed meg, azért nem veszed észre a különbségeket.

2018. jún. 6. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mármint te nem tudod megállapítani ki a csúnya és ki a szép? Egyik ember sem egyforma. Ha te így látod, ott szerintem nem a szexualitásban van az eltérés, hanem valami agykéregi funkcióban, ami nálad lehet nem működik rendesen.
2018. jún. 6. 12:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, miért feltételezel ilyeneket.:D Gondolom, nem a nő az egyetlen "dolog" a világon, ami esztétikai élményt nyújt neked, gyönyörködhetsz egy festményben, egy virágcsokorban, a felhőkben akár, mégsem fogod azt érezni, hogy megszexuálnád ezeket.:D Ha a ruhát láthatja szépnek, amit a nő visel, akkor miért pont magát a nőt ne láthatná?
2018. jún. 6. 12:21
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egy férfi is lehet szexi és szép jól kidolgozott test 20/F/M
2018. jún. 6. 13:00
 8/17 A kérdező kommentje:
Neked nyílván egy sportos izmos férfi szebb mint 1 nő.Ezen nem is vitatkozok.De én nem nézem meg pl a férfiakat az utszán.Gondolom melegek meg a nőket nem nézik meg.
2018. jún. 6. 13:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkit megnézek az utcán.. Attól még, mert a férfiakat szeretem még ugyan úgy gyűjtők infokat a masik nemről. Aki csak azert néz valaki mert megszexuálná, az elég begyöpösödött, és sajnos megrekedt az állati ösztön szinten. 21/F
2018. jún. 6. 13:40
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Én vagyok hetero férfi. Én írni választ másik hetero férfinek!

Én szépnek és férfiasnak, vonzónak ugyanúgy tudok találni férfiakat, semmi szexualitás nélkül és gondolom ugyan így vannak a melegek a nőkkel kapcsolatban.

Az hülyeség és egyértelműen túlzás, hogy neked minden férfi ugyanolyan, mert te is jobban megbízol egy markánsabb, erőteljesebb, férfias emberben mint egy kockában, nem kezelsz te sem minden férfit ugyan úgy, vagyis sorrendbe teszed őket, ki mennyire szimpatikus/tetszik neked, csak szexuális vonzalmat nem érzel irántuk.

A nők is ugyanúgy csinálják, csak ők szexuális vonzalmat is éreznek.

2018. jún. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!