Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik, hogy 20 év körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy 20 év körüli vagy afölötti, a mai szépségideálnak megfelelő lány még szűz?

Figyelt kérdés

2015. dec. 27. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen van
2015. dec. 27. 23:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, én ismerek is egyet :)
2015. dec. 27. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Én ismerek egy ilyet,de ő csak azért,mert nagyon vallásos és csak esküvő után akarja elveszíteni.
2015. dec. 27. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. dec. 28. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

A mesékben akad. Ha meg tényleg van, akkor tuti mindenki valami elmebeteg hisztérikának fogja titulálji, hogy nem rakta meg még egy pasi se.

De persze ez fokozottan igaz a pasikra. Ha egy srác 14-15 éves kora után még szűz, azt mindenki egy életképtelen egysejtűnek mondja. Ha meg 20 éves korára nem vol már legalább 10 nővel, akkor pancser. Ezt személyesen egy nő mondta nekem, akivel ismerkedni akartam. 26 voltam akkor, és mondtam hogy eddig csak 2 nő volt az életemben. Azt mondta nem is vagyok igazi férfi! A jö pasi minèl több nöt ágyba visz, annál kívánatosabb egy nőnek.

2015. dec. 28. 01:11
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Kedves utolso! Arra nem gondoltal,h leteznek kereszteny lanyok,akik azert nem akarnak fuvel faval osszefekudni,mert az igazinak tartogatjak magukat?

Igen,rengeteg van! Szebbnel szebb lanyok,vagy helyesebbnel helyesebb pasik! Ezt csak a mai szexmanias vilagban tartjak cikinek,egyebkent nem az! Foleg,ha az igazinak tartogatod magad!mert ez egy olyan kincs,amit soha nem tudsz vissza szerezni! Erdemes olyannak adni,akit oszinten szeretsz,megerdemli es nem csak egy strigulat huz utanad!!!!!

Udv! Egy kereszteny feleseg es anyuka!

2016. jan. 16. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
#6 nem kell kereszténynek lenni ahhoz, hogy ne adja magát könnyen. ha introvertált az illető, nem jár bulizni minden hétvégén, nem kéreti magát mások előtt (pl nem öltözködik hivalkodóan) stb, szóval nem hordozza a ribizli jegyeket, akkor simán lehet, hogy a személyiségéből fakadóan ilyen.
2016. jan. 16. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondta senki,h csak keresztenyek kozt van ilyen! En csak a sajat peldambol meritettem!nyilvan vannak akik alapbol ilyenek,igy neveltek oket,vagy szimplan erkolcsosek...
2016. jan. 16. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van. Például én. Három barátom is volt de egyikkel se feküdtem le. Nem érdemelték meg és nem akartam. :)
2020. dec. 15. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Barátnőm ilyen volt. Már nem ilyen. De házasság lesz a vége amúgy is.
2020. dec. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!