Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak amikor belétek élveznek van ilyen furcsa csipő érzésetek?
Figyelt kérdés
Melegek amikor belétek élveznek gumi nélkül akkor a sperma amikor belétek megy az csíp?
Van hogy nem azonnal hanem később pár perc múlva folyik ki?
Amikor benetek elmegy a pasi akkor lehet érezni amikor a forró sperma spricel belétek?
Jó érzés?
2018. márc. 28. 17:19
1/8 anonim válasza:
Jó érzés. Utána nem szokott csípni.
3/8 anonim válasza:
Ha csíp akkor lehet allergiás vagy a síkosítóra. Ha csak elélvezés után csíp, akkor még az ondóra lehetsz allergiás.
4/8 anonim válasza:
én imádom és kivánom.sosem csip
5/8 anonim válasza:
Még soha nem volt,pedig pár szerszám már előfordult a fenekemben
6/8 anonim válasza:
Talán akkor lehet csípő érzés, ha nem megfelelő a síkosítás és kidörzsölődött a végbél nyálkahártya.
7/8 ftf1983 válasza:
Valószínűleg azért van csípő érzés, mert sérült a nyálkahártya. Egy partnerem volt, aki szólt miközben dugtam, hogy csíp neki (gumival dugtunk) és, amikor kihúztam a farkam némi vér volt a gumin, pedig használtunk síkosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!