Nektek is volt teherbeesésnél ilyen furcsa, kétségbeesett érzésetek hogy minden más lesz és megváltozik?
Szerintem normális. :)
Most tudatosult, hogy egy új fejezet jön. Nincs ezzel baj, mert tényleg valami más lesz, valami új, de hidd el nincs is ennél nagyobb élmény (minden nehézségével együtt is)!
Nekem két lányom van, és mindkétszer mikor megtudtam, hogy babát várok, akkor átfutott az agyamon, hogy jaj...mi lesz velünk, hogy lesz, aggódtam, féltem is néha. De imádom a lányaimat, és bár sok minden más az életünkben, mint gyerekek előtt, de nem hiányzik a régi életem. Velük jó minden, úgy ahogy van!
Szép terhességet, jó babázást!
Volt bizony végig. 38. hétben elkezdett folyni a magzatvíz és még akkor sem akartam szülni menni és csak azt hajtogattam, hogy én még nem vagyok erre felkészülve. :) Abban a pillanatban múlt el minden félelmem, amikor megkezdődtek a fájások. Szülés után már el sem tudtam volna képzelni az életem a picike lányom nélkül. :)
Ja és én nem vagyok fiatal... :)
Szóval teljesen normálisak az érzéseitek.
Ó, én egy teljes hétig érzelmi hullámvasúton ültem. Elmondás alapján mások is. Szóval ez vagy normális, vagy ha abnormális, akkor gyakori. :D
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!