Nektek nem szokott furcsa érzésetek lenni a születésnapotokon? Nincs elegetek a jópofizásból meg az álszent kedveskedésből?
Ha ennyire idegesít, akkor miért nem rejtetted el a születési dátumod a facebookon? Nekem nem nyilvános, így csak az köszönt fel, aki tényleg közel áll hozzám.. problem solved.
Egyébként én szeretem a szülinapom, amióta kb 10. évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy mindig valami szép, új helyen ünneplem. Azóta mindig elutazom valahová a szülinapomon és nagyon tudom élvezni :)
Nekem is szokott ez az érzés lenni.
A szülinapom olyan 3 hónappal ezelőtt volt.
Elhatároztam, hogy leszedem a szülinapom faceről, mert idegesít, hogy olyanok írnak, akikkel nem is beszéltem szinte soha.
A másik oka az volt, hogy nem szerettem volna, hogy gáz képet rakjanak ki rólam.
Na szóval mondom magamnak, hamár nem látják a szülinapom, most talán meglátom, hogy kinek jut eszébe igazából.
(4ember írt 😞😒, de nem sértődöm meg, nekem sem biztos, hogy eszembe jutna a szülinapjuk)
Boldog szülinapot azért...
Én nem teszem ki facebookra így megmondom őszintén senki nem is szokott ott felköszönteni, ha nem jelzi ki a facebook tényleg mindenki elfelejti, szóval de nekem elegem lett és már lassan ez lesz a 3. év, hogy facebookom senki nem köszönt fel és nem tesznek ki rólam idióta képeket (mondjunk, nekem csak ismerőseim vannak, barátaim nem, ezért sem szeretném hogy felksözöntsenek.)
Nem szokott. És nincs elegem belőle.
A családom és a barátaim, egy-egy munkatárs szokott felköszönteni. Nem álszenten. Fb-on kívül is van élet. A hozzám igazán közelállókkal nem fb-on tartjuk a kapcsolatot.
Az meg nem zavar, hogy egy-egy távolabbi ismerős vagy volt osztálytárs ír a fb-on. Velük úgysem találkozom gyakran. De az sem zavarna, ha nem írnának :D
Ne a facebookon éld az életed. :)
Én alig használom, 7 év után most raktam föl először képet magamról. :) Élőben se köszöntenek fel, ajándékot se kapok. Nincs "jópofizás", se "álszentkedés". Másoknak, ha írok, akkor se ebből a célból, hanem mert tényleg vele örülök. Engem a sajátom nem izgat, ugyanolyan nap, mint a többi.
Idén mondjuk másképp lesz majd, mert végre egy különleges emberrel, egy különleges helyen töltöm, nemsokára. :) Boldog szülinapot utólag is, élvezd ki a fiatalságod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!