3hónap után karácsonyi ajándék?
Figyelt kérdés
3hónap járás után ez túlzás lenne mind kettőt oda adni kárácsonyra ??
Fülbevalló+nyaklánc szett (7000ft)
Könyv (3000ft)
Elöre is köszönöm a válaszokat.
17/f
2015. dec. 20. 15:50
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás, persze csak ha szereted.
2/13 anonim válasza:
Szerintem meg túlzás. A könyv elég, a másikat meg adjad inkább születésnapra vagy más nagy eseményre.
3/13 anonim válasza:
Ne kapasd el a ribit, főleg ne fater pénzén :D
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szeretem,és a saját pénzemből vettem az ajándékokat. Nagyon nagyon nagyon szeretem a barátnőmet és ő is engem.
2015. dec. 20. 16:12
5/13 anonim válasza:
Akkor adjad neki ami a csövön kifér :D
6/13 A kérdező kommentje:
Összinre normális véleményeket várok, vártam nem feltétlenül ilyen modut. :D
2015. dec. 20. 16:15
7/13 A kérdező kommentje:
Lányok ha ti ilyeneket kapnátok 3hónap után mit szólnátok? :) Barátnőm 17 éves.
2015. dec. 20. 16:16
8/13 anonim válasza:
Ez a kapcsolatotok minősége szabja meg. Ha valóban együtt vagytok, és a lány is így gondolja, akkor nem túlzás.
9/13 A kérdező kommentje:
Barátnőm is nagyon szeret, velem képzeli el a jövőjét, velem akkar lenni mindig, és nagyon nagyon szeretjük egymást.
2015. dec. 20. 16:35
10/13 anonim válasza:
szerintem ez túlzás. én ennyi idő járás után egy pár száz vagy pár ezer ft-os ajándéknak is örülnék. nem várnám el hogy ékszert vegyen. beérném egy kis plüssel vagy könyvvel vagy bögrével ilyesmikkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!