Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 3hónap után karácsonyi ajándék?

3hónap után karácsonyi ajándék?

Figyelt kérdés

3hónap járás után ez túlzás lenne mind kettőt oda adni kárácsonyra ??

Fülbevalló+nyaklánc szett (7000ft)

Könyv (3000ft)

Elöre is köszönöm a válaszokat.

17/f

2015. dec. 20. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én a saját példámból tanulva csak annyit tudnék mondani, hogy a szerelmes embernél nem költekezik senki többet. csak akkor tűnt fel, amikor a 'nagy szerelem' elmúlt.
2015. dec. 20. 17:15
 12/13 anonim válasza:

Szerintem nyilván nem fogod vele közölni mennyit költöttél rá, biztos hogy örülni fog és max azt mondja hogy legközelebb nem muszáj ennyit költened rá :) de amúgy meg biztos ő is meglep téged valamivel! :) én személy szerint készültem a páromnak pedig 1,5 hónapja vagyunk együtt és úgx tudom ő is nekem. De ne feledd nem csak karácsonykor kell szeretni és meglepni én nagyon örülök egy szál virágnak semmi csecsebecsével avgy egy csokinak egy bombonnak de mégis amit a legjobban szeretek ha csak úgy váratlanul felhív ! :) apró figyelmességek sokkal többet jelentenek nekünk lányoknak...

17 lány

2015. dec. 21. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:

én volt barátnőmnek vettem egy nagyon drága fülbevalót 2 hónap utána karácsonyra, meg egy másik ilyen alapabb ajándékot is amit szépen becsomagoltam. Először odaadtam neki az alap ajándékot, és a fülbevalót későbbre tartogattam.

Őtőle egy bögrét kaptam, (aminek egyébként nagyon örültem) szóval úgy gondoltam ennek tükrében túlzás lenne a fülbevalót is odaadni, és egy következő ünnepre eltettem.

2015. dec. 24. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!