Volt már olyan érzésetek, akár csak 1-2 másodpercig is, hogy a körülöttetek lévő barátok, vagy családtagok hirtelen idegennek tűnnek? Vajon mi okozhatja ezt az elidegenedő érzést?
A mostani személyiségünk, a mostani énünk számára családtagok a családtagok és barátok a barátok. A felsőbb énünk, a lelkünk, akik valójában vagyunk, viszont tudja, hogy ez csak egy "színdarab", egy vállalt feladat. Valójában mindannyian lelkek vagyunk, aki meghatározott okokból vállaljuk azokat a személyiségeket, akik most vagyunk. Ez egy bonyolult rendszer, de minden mindennel összefügg és szinte semmi sem véletlen.
Nos, a lelked ezt mindig is tudja, de a jelenlegi személyiséged, éned mindezt elfedi. Olykor azonban előfordulhat, hogy e lefedés alól érzelmek törnek fel, akár csak másodpercekre is. S ezen érzelmek feltörése jelenik meg nálad úgy, ahogyan a kérdésedben megfogalmaztad.
Velem is elő szokott fordulni néha. Ilyen furcsán éber állapot, és kicsit olyan mintha nem is a saját szememmel néznék.
Fogalmam sincs mi okozza. Tudom közben, hogy nem idegen amit látok, és azt is, hogy én látom, de mégis mintha először látnám , olyan élesen, éberen rácsodálkozok mindenre. Minthaa szemeim mögül látnám. Nehéz érthetően leírni.
Remélem nem vagyunk skizofrének :-D
Kedves 8-as!
Pontosan erről van szó. Ugyanarról beszélünk. Privátba persze kaptam több olyan üzenetet, hogy menjek orvoshoz ezzel a problémával, mert skizofrénia is lehet. Azonban én látom ilyen borúsan a dolgot. :)
8-as vagyok.
Bennem fel sem merült, hogy ez szokatlan lehet, amíg el nem olvastam a kérdésedet. :) Nem olyan nagy dolog szerintem. Én néha tudatosan is előveszem, amikor különösen szépet látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!