Egyszer kb 4 éve feküdtem az udvaron éjfél előtt lehetett. Arra lettem figyelmes hogy rendesen éreztem egy kb 3 másodpercig egy olyan mélyt mintha egy kamion ment volna el mellettem?
Te ugye nem nagyon vagy tisztában a csillag fogalmával? A Nap is egy csillag, mi pedig az atmoszférájában vagyunk. Ennyiből már remélem rájössz mi történt volna ha egy csillag robban fel.
Egyébként lehetséges, hogy egy meteor robbant szét feletted, igen.
Az is lehet hogy egy meteor robbant szét feletted vagy csak álmodtál és még hogy egy hullócsillag lehetett.
De szerintem nem álmodtál.
A Hihetetlen! című magazin mostani száma (aminek az van az elején: "visszatérés a Bermuda háromszögből"), illetve annak a "szigorúan titkos" című rovata valószínűleg felvilágosítást fog tudni adni neked. Legalább is felhomályosít...
Mindenesetre tényleg ajánlom.
Gondolod hogy a Hihetetlen magazin-ban valós információk vannak, csakis a színtiszta igazság? Igaz, kimondanak igazságokat, de a lényege hogy az olyan felébredteket mint te, tévútra tereljék. Ezek a dezinfók azért kivehetők. Ha az igazság érdekel akkor Alaje videói a youtubeon plusz az oldala.
De örvendetes hogy ébredezgetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!