Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy homoszexuális kevesebbet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy homoszexuális kevesebbet ér mint egy hetero?

Figyelt kérdés
Emberileg, társadalmilag nem ér annyit mint egy "normális" ember?
2018. márc. 3. 11:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%

12:57-es

Vannak barátaid? Családod? Életed? Bármilyen emberi kapcsolataid?

Ha igen, akkor miért "szerencsétlen" melegeken éled ki a lelki frusztrációidat?

Menj el a barátaiddal sportolni, vagy beszélgetni és levezetheted a stresszt.

/Egy meleg ember, akinek vannak barátai és akit értékelnek...

2018. márc. 3. 13:53
 22/32 anonim ***** válasza:
7%
Gondoltam,hogy sokan felháborodnak majd azon amit írtam.Főképp a homokosok,de van egy két velük szimpatizáns divatbuz i is.
2018. márc. 3. 14:13
 23/32 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudjátok tovább örörkíteni a génjeiteket alapbol alkalmatlanok vagytok utódnemzésre

De habvan elég pénzed s olyan roszágban élsz találhatsz olyan nőt aki ki hordja a gyereketeket

Itt nem a kevesebbet érésről van szó hanem mint maga emberként élölényként nem akarod tovább örökiteni a génállományaidat itt elbuktál mint ember, avagy céltalanul éltél biologiailag

2018. márc. 3. 14:13
 24/32 anonim ***** válasza:
81%
Már miért érne kevesebbet? Mit számít melyik nemet szereti? Semmit. Ugyanúgy érez, ugyanúgy tud szeretni, ugyanúgy ember. A társadalmat meg hagyjuk, mert rengeteg embernek nincs empátiája vagy elég tévesen lát egyet s mást.
2018. márc. 3. 14:44
 25/32 anonim ***** válasza:
14%
Ezek szerint fogadjam el,ha esetleg az állatokkal szereti csinálni?Ugyan olyan ferde hajlam.
2018. márc. 3. 15:32
 26/32 anonim ***** válasza:
89%

A zoofília egy a szexuális orientációtól független parafília.

A homoszexuálitás egy szexuális orientáció.

2018. márc. 3. 16:29
 27/32 anonim ***** válasza:
82%

:D

Unalmas, sunyi és buta...:D

Az unalmas és a buta az átlagemberekre tényleg igaz!

A homosexuálisok között ugyanúgy mint a szőkék vagy barna hajúak között is van mindenféle belső tulajdonsággal, természettel megáldott ember...

Attól függ a te szemedben mitől jó egy ember..?

Nekem pl attól ha szereti az állatokat, jól bánik velük, van lelke, szorgalmas, mosolygós, nem egy dühöngő, kedvetlen, udvariatlan, magának való alak, és a xarrágást sem kedvelem, ha valaki csak a pénzbeosztással van elfoglalva az nálam kiesett pl.

És lehet hetero és meleg is nekem barátként mindegy lenne, bár én full meleg vagyok.

Nekem nem attól normális valaki hogy pun.cit dug hanem attól hogy nem ver gyereket, nem lop, nem kínoz álatokat, nem hazudik stb. ebben a punc.i dugás a legkevésbé ok arra hogy valaki normálissá minősüljön a világ szemében!

2018. márc. 3. 17:02
 28/32 anonim ***** válasza:
79%
Oké vegyünk két ismert embert pl.: Adam Sandler és Neil Patrick Harris. Harris gondolom mindenki tudja, hogy meleg Sandler heteró és szerintem Harris mind színédzileg, mind emberileg "többet ér" mint Sandler, vagy esetleg ott van Turing és még sorolhatnám rengeteg olyan meleg ember van aki valamilyen formában (tudomány, művészet...) hozzátett valamit az emberiséghez, vagy simán csak segítőkészebb/ jobb ember mint eggyes hezerók. És kikérem magamnak, hogy aki nem örökíti tovább a DNS-ét az elbukott mint ember, ennyi erővel az összes pap, apáca, egyéb cölibátusban élő, meddő, vagy gyereket nem akaró ember.. is 0. Nem a szexuális beállítottsága, vagy az hogy mennyi utódj van határoz meg egy embert.
2018. márc. 3. 20:35
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
A #13, #15, #16 és #18 válaszolóknak ajánlom, hogy tegyék szebbé a világot azzal, hogy felkötik magukat egy fára.
2018. márc. 4. 01:08
 30/32 anonim ***** válasza:
10%

Aki nem szereti a melegeket,annak miért nincs joga utálni őket?

A politikusokat is sokan utálják, az meg elfogadott...

2018. márc. 4. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!