Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy homoszexuális kevesebbet ér mint egy hetero?
12:57-es
Vannak barátaid? Családod? Életed? Bármilyen emberi kapcsolataid?
Ha igen, akkor miért "szerencsétlen" melegeken éled ki a lelki frusztrációidat?
Menj el a barátaiddal sportolni, vagy beszélgetni és levezetheted a stresszt.
/Egy meleg ember, akinek vannak barátai és akit értékelnek...
Nem tudjátok tovább örörkíteni a génjeiteket alapbol alkalmatlanok vagytok utódnemzésre
De habvan elég pénzed s olyan roszágban élsz találhatsz olyan nőt aki ki hordja a gyereketeket
Itt nem a kevesebbet érésről van szó hanem mint maga emberként élölényként nem akarod tovább örökiteni a génállományaidat itt elbuktál mint ember, avagy céltalanul éltél biologiailag
A zoofília egy a szexuális orientációtól független parafília.
A homoszexuálitás egy szexuális orientáció.
:D
Unalmas, sunyi és buta...:D
Az unalmas és a buta az átlagemberekre tényleg igaz!
A homosexuálisok között ugyanúgy mint a szőkék vagy barna hajúak között is van mindenféle belső tulajdonsággal, természettel megáldott ember...
Attól függ a te szemedben mitől jó egy ember..?
Nekem pl attól ha szereti az állatokat, jól bánik velük, van lelke, szorgalmas, mosolygós, nem egy dühöngő, kedvetlen, udvariatlan, magának való alak, és a xarrágást sem kedvelem, ha valaki csak a pénzbeosztással van elfoglalva az nálam kiesett pl.
És lehet hetero és meleg is nekem barátként mindegy lenne, bár én full meleg vagyok.
Nekem nem attól normális valaki hogy pun.cit dug hanem attól hogy nem ver gyereket, nem lop, nem kínoz álatokat, nem hazudik stb. ebben a punc.i dugás a legkevésbé ok arra hogy valaki normálissá minősüljön a világ szemében!
Aki nem szereti a melegeket,annak miért nincs joga utálni őket?
A politikusokat is sokan utálják, az meg elfogadott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!