Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy homoszexuális kevesebbet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy homoszexuális kevesebbet ér mint egy hetero?

Figyelt kérdés
Emberileg, társadalmilag nem ér annyit mint egy "normális" ember?
2018. márc. 3. 11:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%

...miért érnék kevesebbet egy heteronál?

Már a gondolat is sértő.

Aki meg a "túlvédelemről" ír, elárulok valamit: Magyarországon talán 3 vagy 4 nyíltan meleg politikus van, mind elfekvőben, jelentéktelenül.

A 199 fős parlamentben egyetlen nyíltan meleg meleg ember sincs!

Pedig arányaiban 10-15-nek kellene lenni, csak nem vállalják fel, mert a társadalom még mindig "szégyenként" kezeli! :(

A művészek között pedig tényleg sok meleg van, de csak azért, mert rengeteg a tehetséges meleg ember és mert művészi körökben jobban vállalható és könnyebben elnézik az emberek egy művésznek, ha "botrányos" az élete. És sajna Magyarországon ez még tényleg kb a "botrányszint" sok ember szemében. :(

Magyarországon gyerekeket tagadnak ki, mert melegek, családi kapcsolatok és sokéves barátságok szűnnek meg, mennek tönkre.

Sok meleg látszatházasságot köt, mert a munkáját félti -joggal- és mert a lenézéstől tart -nem alaptalanul-.

Rengeteg sok bántás éri a meleg embereket ezen felül is...

2018. márc. 3. 12:43
 12/32 anonim ***** válasza:
13%
Elég tragikus, ha az embernek nem lesz gyereke. A természet nem akadályoz meg ezzel semmit. Magyarországon a melegkapcsolatok nem igazán működnek. 1-2 év és vége. Nagyon sok középkorú meleget ismerek akik magányosak. Ők a lakásmaffia könnyű prédái, ha nincs legalább egy törvényes örököse
2018. márc. 3. 12:44
 13/32 anonim válasza:
9%
Igen,kevesebbet.
2018. márc. 3. 12:48
 14/32 anonim ***** válasza:
77%

A túlvédelmet egyáltalán nem negatív értelemben írtam. Azt akartam vele kifejezni, hogy azért van minden egyes homofóbnak kezelhető megnyilvánulás elítélve, mert sajnos még mindig rá vagyunk kényszerülve, mert sajnos még mindig jelen van a társadalom egy nagy részében a gyűlölködés a melegek iránt, ha nem lenne, akkor nem lenne szükség a túlvédelemre.

Remélem így már érthető.

Abszolút a homoszexualitás elfogadása mellett állok, sőt... én magam biszex vagyok, teljesen természetesnek veszem, hogy ez létezik a világban.

2018. márc. 3. 12:51
 15/32 anonim válasza:
9%
De csak a búzik veszik természetesnek. Mi,normális emberek természet ellenesnek tartjuk.
2018. márc. 3. 12:56
 16/32 anonim ***** válasza:
6%
Kevesebbet,mert ez egy sexuális aberráció,az az nem normális dolog.Egy aberrált ember pedig egy normális,hetero szemében egy nagy0-át ér.De ez igaz minden más aberrációra is;pedofil,necrofil stb.Sajnos egy beteg világban élünk és egyre több a degenerált viselkedési forma.
2018. márc. 3. 12:57
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Na ez a gáz, amit az utolsó mond.
2018. márc. 3. 12:58
 18/32 anonim válasza:
12%
Végre egy normális ember.
2018. márc. 3. 12:59
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Az én szememben meg a 12:57-es egy nagy 0.

És akkor mi van? :D

2018. márc. 3. 13:48
 20/32 anonim ***** válasza:
15%

Ezt Lonely Islandnak szántam.

2018. márc. 3. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!