Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy homoszexuális kevesebbet ér mint egy hetero?
...miért érnék kevesebbet egy heteronál?
Már a gondolat is sértő.
Aki meg a "túlvédelemről" ír, elárulok valamit: Magyarországon talán 3 vagy 4 nyíltan meleg politikus van, mind elfekvőben, jelentéktelenül.
A 199 fős parlamentben egyetlen nyíltan meleg meleg ember sincs!
Pedig arányaiban 10-15-nek kellene lenni, csak nem vállalják fel, mert a társadalom még mindig "szégyenként" kezeli! :(
A művészek között pedig tényleg sok meleg van, de csak azért, mert rengeteg a tehetséges meleg ember és mert művészi körökben jobban vállalható és könnyebben elnézik az emberek egy művésznek, ha "botrányos" az élete. És sajna Magyarországon ez még tényleg kb a "botrányszint" sok ember szemében. :(
Magyarországon gyerekeket tagadnak ki, mert melegek, családi kapcsolatok és sokéves barátságok szűnnek meg, mennek tönkre.
Sok meleg látszatházasságot köt, mert a munkáját félti -joggal- és mert a lenézéstől tart -nem alaptalanul-.
Rengeteg sok bántás éri a meleg embereket ezen felül is...
A túlvédelmet egyáltalán nem negatív értelemben írtam. Azt akartam vele kifejezni, hogy azért van minden egyes homofóbnak kezelhető megnyilvánulás elítélve, mert sajnos még mindig rá vagyunk kényszerülve, mert sajnos még mindig jelen van a társadalom egy nagy részében a gyűlölködés a melegek iránt, ha nem lenne, akkor nem lenne szükség a túlvédelemre.
Remélem így már érthető.
Abszolút a homoszexualitás elfogadása mellett állok, sőt... én magam biszex vagyok, teljesen természetesnek veszem, hogy ez létezik a világban.
Az én szememben meg a 12:57-es egy nagy 0.
És akkor mi van? :D
Ezt Lonely Islandnak szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!