Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Keresztyény homoszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztyény homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, mert néha egy fiúról el tudok fantáziálgatni. A többi fiútól viszont undorodok. Csak egy fiú ismerősöm van akitől nem undorodok, szinte kívánom. Nem tudom, hogy mi van velem, mindig is és most is a lányok érdekelnek, egy fiúra se tudok úgy ránézni, hogy fantáziálgassak róla, mert szinte a hányinger kap el. Miért kívánom azt az egy fiút? Keresztyények kérlek segítsetek. Próbálok imádkozni, hogy vegye el Isten ezt a gondolatot. Esetleg normális, ha egy fiút vonzónak találok. De leszögezem, hogy ha utcân vagyok akkor a lányokat gigyelem és rájuk izgulok fel.
2018. febr. 12. 07:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
10 Mi Atyánk Fiam! (és dughatsz a sráccal). Ámen.
2018. febr. 12. 08:12
 2/18 anonim ***** válasza:
49%
Én azt gondolom, ha minden nap megiszol fél liter savanyúkáposzta levet, akkor a Jóisten megszabadít ettől....de elmehetnél gyónni is. Na és hát a " Miatyánk"- ról nem is beszélve.
2018. febr. 12. 08:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Isten úgy szeret ahogy vagy, és ha szeretsz valakit az a szeretet istentől való.
2018. febr. 12. 08:20
 4/18 A kérdező kommentje:
De nem szeretem őt jobban a lányoknál. Én később majd feleséget szeretnék. Csak annyi, hogy néha nem tudom miért néha fantáziálok, de a teljesen a lányok vonzanak.
2018. febr. 12. 08:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az örök kárhozat vár rád és az ördög az ízzó vasvilláját fogja a seggedbe dugni az idők végezetéig ...ezt akartad, hogy mondjuk?

Vagy megvárod, amíg elmúlik ez a vonzódás, vagy szerzel egy lányt, aki elfelejteti veled, vagy utat engedsz a vágyaidnak. A te életed, te döntésed.

2018. febr. 12. 08:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Próbálok imádkozni, hogy vegye el Isten ezt a gondolatot."

Ebbe csak bele fogsz bolondulni. Nem egyszerűbb elfogadnod, hogy vannak bizonyos fantáziáid, melyeket valószínűleg sohasem fogsz megélni?

2018. febr. 12. 10:35
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Dobd el a vallásodat ami előírja hogyan éld az életedet, mik legyenek a vágyaid és ha nem követed az igét, erős bűntudatot ébreszt.

Próbáltál már csak simán boldog lenni és engedni az érzéseidnek? Kit érdekel hogy tetszik egy fiú? Beszélgess vele, kerülj közel hozzá, ismerd meg az érzéseit. Ha nem kölcsönös, akkor el kell felejteni.

2018. febr. 12. 10:38
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Jézus csecse. Mit tesz a vallás az emberekkel.
2018. febr. 12. 12:39
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

"Később majd feleséget szeretnék"

te szeretnéd vagy valaki más mondta hogy igy kell lennie?!

2018. febr. 12. 13:03
 10/18 anonim ***** válasza:
98%

"fantáziálgassak róla, mert szinte a hányinger kap el"

Egy heterot nem kap el a hányinger, mivel eszébe sem jut fantáziálni ilyesmiről. A hányinger azért kap el, mert önértékelési gondjaid vannak.

2018. febr. 12. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!