Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Keresztyény homoszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztyény homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, mert néha egy fiúról el tudok fantáziálgatni. A többi fiútól viszont undorodok. Csak egy fiú ismerősöm van akitől nem undorodok, szinte kívánom. Nem tudom, hogy mi van velem, mindig is és most is a lányok érdekelnek, egy fiúra se tudok úgy ránézni, hogy fantáziálgassak róla, mert szinte a hányinger kap el. Miért kívánom azt az egy fiút? Keresztyények kérlek segítsetek. Próbálok imádkozni, hogy vegye el Isten ezt a gondolatot. Esetleg normális, ha egy fiút vonzónak találok. De leszögezem, hogy ha utcân vagyok akkor a lányokat gigyelem és rájuk izgulok fel.
2018. febr. 12. 07:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Kamu kérdés.. vegyétek már észre..
2018. febr. 12. 13:17
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Mi az, hogy "keresztyény"??? Ez senkinek sem tünt fel? Vissza a suliba, kérdező! Utána jöhet ez a téma..előbb a helyedírás.
2018. febr. 12. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
#12 Azért nem tűnt fel senkinek mert helyesen írta. A protestánsok használják általában a ty-s változatot, a katolikusok meg az elterjedtebb t-st, de ez sincs mindig így. Pl. Pázmány az írásaiban keresztyénként használta, és vannak protestánsok akik keresztényt mondanak. Nincs különbség a jelentésben. Vissza az iskolába, idióta.
2018. febr. 12. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Keresztényként biztosan ismersz olyan papokat, akikkel te jóban vagy vagy nagyon szimpatikusak és segítséget kérhetsz, nem? Ha keresztény vagy és közösségbe jársz gondolom van némi kapcsolatod, hogy segítséget is kérj és azt ne gyk-n tedd, mert így kamunak tűnik tényleg a kérdés.:D Ha nem az, akkor meg az előbbi, amit írtam mondjuk okés. Egyébként én egy időszakban mindenre felizgultam kb. Ez addig tartott, amíg rájöttem arra, hogy én irányítom, hogy mire akarom összpontosítani a figyelmemet.;) Mivel nem vagyok bisex vagy lezbikus, így nekem ennyi technika erre bőven elég volt.
2018. febr. 12. 17:02
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Vallásos zagyvaságok miatt nehogy elnyomj magadban bármit is. Ne egy képzeletbeli lénynek akarj megfelelni. Úgy éld az életedet, ahogyan szeretnéd. Azt tedd, amit Te jónak látsz.
2018. febr. 12. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

#13-as

Nem tisztem megvédeni a 12-es válaszolót, mert azt sem tudom, ki Ő.

De mielőtt ilyen arrogáns és alpári módon leidiótázol bárkit is, tanulj már meg olvasni (és vegyél vissza az arcodból)!

Te "keresztény" és "keresztyén" kifejezésekről beszélsz. Eddig korrekt. De a 12-es válaszoló a kérdésben helytelenül leírt "keresztyény" kifejezésre hívta fel a figyelmet (ty+ny), egyébként korrekten. Szerintem ilyen formában még Pázmány sem használta a kifejezést.

Nem mellesleg a 12-es senkit sem idiótázott le zsigerből.

2018. febr. 12. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:
18%
Próbáld meg egy Biblián alapuló Keresztény közösséget. Ha kell tipp, priviben kaphatsz. Ők helyreraknak, ha kéred.
2018. febr. 12. 23:02
 18/18 anonim ***** válasza:
16-osnál a pont kedves tizenhármas! Mellesleg a kérdező szemmel láthatóan troll. A tökkelütött fajtából.
2018. febr. 14. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!