Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dunakeszin találkoztatok már melegekkel? (Helyes pasikra gondolok) Szerintetek vannak itt? Eléggé rég óta érdekel a téma. és a dolgok 😅
Figyelt kérdés
Szerintetek rossz döntés lenne a saját városomban találkozgatni?
Kort is írjatok légyszi😊
2018. febr. 14. 18:59
1/11 anonim válasza:
Biztos vannak, Pest közel :D itt videken nincs senki pedig töröm magam hogy 10/10es legyek :D
21 vidék
2/11 ftf1983 válasza:
32 évig éltem Dunakeszin és azért jó pár jó sráccal kerültem közelebbi kapcsolatba. Sajnos sok srác nem mer ott helyben találkozni, mert nehogy meglássa a szomszéd Mari néni, ami persze egy hatalmas baromság. Dunakeszin nagyon sok meleg van és nagyon sok helyes, szexi srác, bár mindenkinek más a helyes és szexi.
3/11 anonim válasza:
az már alapból rossz hogy ha csak helyes pasit akarsz magadnak...
Persze ,jó ha a párod helyes , de a belső fontosabb , "külső csak megfog , de a belső át is ölel "
4/11 A kérdező kommentje:
Hmm kedved hármas, azért én nem szeretnék egy bányarémmel bármit is csinálni. Persze hogy fontos a belső, és nekem is nagyon mérvadó, de az emberek előbb a külsejét látják meg az embereknek😉
2018. febr. 15. 17:14
5/11 anonim válasza:
Milyen korosztályban? Te mennyi idős vagy ?
6/11 A kérdező kommentje:
A fiatalabb korosztályban ☺
2018. febr. 16. 21:50
7/11 anonim válasza:
Dunakeszin lakom én is tenyleg sok meleg fiú van itt. Eggyel sikerült összejönni annak ellenére hogy idősebb vagyok
8/11 anonim válasza:
Újabb keszis jelentkezem, de egyet se ismerek magamon kívül (28/F) :D
9/11 ftf1983 válasza:
Pedig tényleg sok meleg és biszex srác van Keszin és nem értem miért nem ismerkednek helyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!