Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám elfelejteni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni az anális szex gondolatát? (Meleg téma! )

Figyelt kérdés

Biszex vagyok, régen a meleg vonalat jól elnyomtam. De már csak erre tudok gondolni. Szóval régebben jól ment, de mióta megtudtam hogy halálos beteg vagyok (Rákos) azóta mindennél jobban vágyok rá, hogy valakivel passzív lehessek. A nők mostanában nem is igen érdekelnek. Ez minden vágyam. Holott tudom hogy már nem kaphatom ezt meg. Kinek kellenék így?! Mit tegyek?

Aki bunkózik annak a válaszát úgyis töröltetem.

2017. okt. 22. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Alkalmizósnál lehet esélyed!
2017. okt. 22. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg fizetőssel.
2017. okt. 22. 11:28
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Miért akarod elfelejteni?

Én azt mondom, inkább ki kéne élned, ki kéne élvezned mindent, amit csak lehet, ameddig még nem késő. Miért ne tennéd?

És miért ne lenne olyan, akinek kellenél?

2017. okt. 22. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem fertőző a betegséged akkor mi akadályoz meg benne? Végbélrákod van esetleg?
2017. okt. 22. 13:03
 5/13 A kérdező kommentje:
1.: Pont ez az! Nem alkalmira vágyom, hanem valakire akiben megbízhatok. Egy igazi szeretőre.
2017. okt. 22. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Hány éves vagy? Szexben benne lennék :) De csak ha bejövünk egymásnak és korban is megfelelünk egymásnak.
2017. okt. 22. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Én is átestem - több, mint 10 éve - hasonló egészségi problémán, túléltem... Te is túléled! Hány éves vagy?
2017. okt. 22. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
TÚL FOGOD ÉLNI. Inkább keress olyat akit szeretsz!
2017. okt. 24. 12:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is tudom. Próbálom magam azzal lecsillapítani hogy ez csak fantázia, hiszen mindig is az volt, és igazából nem is élvezném, mert kellemetlen, fájna, stb. A másik oldalon meg mégis azt érzem hogy sokkal nagyobb élmény lenne mint megdugni egy nőt. De csak olyannal akivel tényleg vonzódunk egymáshoz.
2017. okt. 24. 14:26
 10/13 Hubbera ***** válasza:
87%

1. Nem kell feladni. Jöttek vissza már sokan halálsorról. Ha nekik sikerült neked is menni fog.

2. Ismerkedj. Neten, bulikon, ismerősök között.

Ha bármiről beszélgetni szeretnél írj nyugodtan, van rákból felépült ismerősöm.

2017. okt. 24. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!