Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg téma. El kellene mondanom a barátomnak hogy meleg vagyok? Több lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 9. osztályban ismertem meg(osztálytársak vagyunk), és azóta is szerelmes vagyok belé, egyszerűen minden vonz benne, ahogy kinéz, amilyen jó lelke van, a szaga, szó szerint minden vele kapcsolatba..sok mindenben egyet értünk és sokszor gondolunk ugyan arra, ami csak tetézi ezt az egészet. Viszont hetero és akár hogy próbálok kiszeretni belőle, nem megy..és ma amikor arról mesélt hogy mit csinált a barátnőjével, az ott helyben belém szúrt rendesen. Szóval arra gondoltam hogy ha elmondanám neki ezeket a dolgokat, akkor talán könnyebb lenne ezt az egész dolgot kezelni, de nem tudom hogy jó ötlet e. 12-sek vagyunk. Próbáltam már másra gondolni, másokat méregetni, kapcsolatom is volt mással de annak is vége szakadt és mindig az lesz a vége, hogy ő kellene, de nem lehet..tudnátok adni valami ötletet hogy mit kellene csinálnom?2017. okt. 2. 14:32
1/10 Monteveres válasza:
Szerintem az a legegyenesebb ha megmondod neki. Semmi értelme nincs a titkolódzásnak, az csak szétmarja a lelkedet aztán depis leszel. Én nekem is volt ilyen problémám, megmondtam neki, és ő totál megértett aztán minden könnyebb lett.
2/10 A kérdező kommentje:
1-es, köszi szépen :)
2017. okt. 2. 16:01
3/10 anonim válasza:
Mondd el neki, ez a legjobb amit tehetsz ilyen helyzetben.
4/10 anonim válasza:
Ha amúgy is 12.-esek vagytok akkor én mindenképp megvárnám amíg elballagok, mert ha rosszul reagálja le a helyzetet akkor kínos lenne minden nap látni. De előbb-utóbb mindenképp mondd el neki, mert majd könnyebb lesz a lelked.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, valószínűleg ez lesz..
2017. okt. 2. 21:58
6/10 anonim válasza:
Szerintem NE mondjad el! Felesleges. Inkább ha zavar próbálj távolodni tőle, mert csak rosszabb lesz...
7/10 rolsu válasza:
Ne mondd el csak úgy, vezetsd rá a témára és a melegekhez való hozzáállása alapján dönts. Én a munkahelyemen voltam úgy, hogy "vállaljam fel?" és néha egykért kérdéssel, érdekességel jöttem rá h a csapat 70%ánál az van h "fujj buz*k", úgyhogy hallgatok
20F
9/10 A kérdező kommentje:
El még tavaly. Nem lett rosszabb semmi. Mondhatni minden ugyan olyan mint előtte, ami nekem kicsit fura, de örülök neki :D
2018. ápr. 18. 22:28
10/10 anonim válasza:
Az a jó, ha semmi nem változott azóta !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!