Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen élménye van a gruppen szexről? Izgat a téma, de eddig még nem próbáltam soha. F 23
Engem is izgat a téma, szóval szívesen olvasnám az élményeket.
f25
Én passzív crossdresser vagyok. Nem tudom mennyire gruppen, de egyszer szexeltem 3 pasival.
Jó volt bár a végére eléggé kimerítő, a végén már csak feküdtem és d*gtak. Egyszerre csak kettővel tudtam foglalkozni, volt, hogy próbáltam, hogy egy d*g másikat szopom 3-iknak verem, de a 3-ikra már nem igazán tudtam figyelni, csak össze-vissza rángattam neki:D De aztán mindig aki elment pihent kicsit aztán addig 2 foglalkozott velem, ezt így felváltva csinál nyomtak egész éjjel, nekem nem sok pihenőt hagytak :D
Jó volt, de 2 is elég, igaz annyiból jó volt 3, hogy mindig volt friss ember :D nem az volt, hogy egyik hamar elélvezett és akkor vége egy időre, egy elélvezett kihúzta és ment be másik.
25/crossdresser
én már elég sokszor gruppeneztem, nekem nagyon bejön. csak ajánlani tudom :D
nem baj az, ha nem foglalkozol egyszerre egy időben mindenkivel.
mindenki azt csinálja, amit akar. :DDD jön magától a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!