Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, találkoztatok már olyan lánnyal, aki arra vágyott, hogy meleg sráccal szexelhessen? Kicsit ellentmondásos a dolog, de létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Mi volt a történet folytatása, szexelt a lány veletek, vagy más meleg sráccal?2018. jan. 2. 15:15
1/10 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, de volt már olyan lány, aki azt mondta, kíváncsi lenne homoszexuális srácra
18/F
2/10 anonim válasza:
1-esnek Akkor ha annak vallottad volna magad, már pikáns sztori lett volna itt belőle :D
3/10 anonim válasza:
Egy pikáns sztori után mondta :)
4/10 anonim válasza:
eleve ha egy meleg csajjal szexel, az már max bi... hülye kérdés.
5/10 anonim válasza:
Ismerek olyan lányt akinek az a vágya hogy felcsatolhatóssal análba dughasson férfiakat akár homo akár bi férfiakat inkább sráokat
6/10 anonim válasza:
Nem srác vagyok, de létezik, össze is jött.
7/10 anonim válasza:
Igen, van. Én is így lettem melegből heteró :)
8/10 anonim válasza:
Utolsó, melegből hetero!? Ne vicceljünk már. Bi vagy, voltál és leszel.
9/10 anonim válasza:
Olyan lanyokrol tudok akik izgulnak a meleg sracokra
10/10 anonim válasza:
Majd kihúzta dárdáját Józsiból és betette Julinak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!