Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out téma. Szerintetek ez reális "félelem"?
Ahhoz, hogy el tudjam fogadni magamat, azt hiszem szükségem van arra is, hogy felvállajam magamat és teljesen természetesen tudjak erről beszélni.
Emellett sok ilyen jellegű kérdés is jött felém és szeretnek ezekre is őszintén, szégyenérzet nélkül válaszolni, mert nem érzem úgy, hogy lenne mit szégelnem.
Az utóbbi időben azért haladt a coming outom. Pár fiú is tudja, akik úgy tényleg közel állnak hozzám, de leginkább csak lányok.
Na igen, itt jön a lényeg... Szinte minden esetben, amikor elmondtam lányoknak, teljesen átalakult az egész barátság. Egyszerűen más lett, jobb, őszintébb.
És tény mi tény, sok olyan téma nyílt meg közöttünk pár lánnyal, amiket mondjuk egy hetero sráccal nem feltétlenül osztanának meg szívesen és hát eléggé szemérmetlenek lettek velem, ami azon kívül, hogy néha még így is zavarba hoz, nem zavar, sőt örülök neki.
Viszont attól egy kicsit félek, hogyha a fiú ismerőseim, barátaim mind megtudnák kihagynának bizonyos dolgokból, témákból. Nem arról van szó, érthető, hogy mondjuk egy hetero srác nem egy meleg sráccal akar a péniszméretéről beszélni, ahogy például valószínűleg a női mellek sem lesznek (és nem is voltak) egyikük számára sem ideális téma. Egyszerűen attól tartok, hogy egy kissé távolságtartóak lesznek és eltávolodnak tőlem. Szerintetek ebben van realitás?

Nagyon jól érzed, a coming outnak bizony elég sok előnye van, a közvélekedéssel szemben.
A kérdésedből nem derül ki, mennyi idős vagy milyenek a körülményeid, ez esetleg árnyalná a választ.
Melegként írom, szerintem hasznos.
De én személy szerint mindig csak egy embert avatok be egyszerre és lehetőség szerint olyat, aki nem fogja kiteregetni, így lassacskán bővül a kör.
Nekem ez így jó, mert úgy érzem nem válik irányíthatatlanná a folyamat.
De másnak meg máshogy jó. Mindenesetre én hiszek a fokozatosságban.
Azt nem szabad elvárni, hogy mindenki egyből elfogadjon mindent, de akik el tudnak fogadni, azok el fognak fogadni. Akik viszont nem, azokért nem kár, hidd el nekem.

Ramone te mit keresel megint a homo kategóriában? Mert már egy csomó homo kérdésben láttalak hogy válaszoltál valami homofób szarságot. Téged ez izgat? Vagy akkor mi van most? :D
Nem azért de nagyon nevetséges vagy...

Az én kapcsolataim szorosabbak lettek, azokkal akikkel egyébként is barátságban voltam, nemtől függetlenül. A lányokkal ugyanez a tapasztalatom... a fiúkkal meg eddig sem beszéltem a mellekről, viszont már nekem önti ki egyik-másik szívügyét, ha olyanra áll... :DD
Szerintem, ha normális emberből vannak, akkor találtok magatoknak egyébtémát. És bár előfordulhat, hogy nem fogtok együtt menni nudibárba, de máshova igen és az a lényeg.

Igazából én kedvellek...:D
Színesebbé teszed ezt a szivárvány fórumot 'itten"...:D

Nem tartozik senkire... Ezt nem mint egy "homofód, meleg gyűlölő heteró" modnom :) Tényleg nem... Viselkedj úgy mintha természetes lenne és ha feljön, akkor mond, hogy "Ja amúgy a fiúkat szeretem."
Pár barátnak beharangozhatod, de hogy őszinte legyek ha valaki oda jönne hozzám akit ismerek és azt mondaná, hogy "meleg vagyok" akkor a legpozítívabb reakcióm kb ilyen lenne: "Jó neked, de ezzel az infromációval mit kezdjek?"
Komolyan ... senkit sem érdeklik, hogy ki tetszik neked. Ez rád, 1-2 közeli barátra és maximum a szüleidre tartazok. A szülőknek is csak azért érdemes elmondani, hogy ne akkor lepődjenek meg amikor összeköltözől valakivel.
Nem azt mondom, hogy titkold, csak ne híreszteld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!