Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, összejönnétek olyan fiúval aki nem lát?

Figyelt kérdés
Szegényt az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja már annyira egyedül érzi magát, és úgy szeretnék rajta segíteni...
2018. jan. 4. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

25 éves korod ellenére jó sok hülyeséget össze tudsz hordani.

Nagyon hülye elképzelés, hogy ha valakivel leélsz 10 évet és minden jó, akkor pont az fog betenni, hogy egyszercsak meglátja a külsőd és rájön nem jön be neki.

Nyílván magadból indulsz ki.

Fejtegethetném hosszan, de nem fogom.

Ha valakibe igazából beleszeretsz, nem csak megkedveled, megszereted, hanem annyira szereted hogy úgy érzed soha nem engednéd el, akkor hírtelen a legátlagosabb, unalmasabb vagy hátrányosbb külső is izgalmas és szeretnivaló lesz.

Tetszeni fog minden porcikája, függetlenül attól hogy néz ki.

Erről csak ennyit.

2018. jan. 5. 00:01
 12/21 anonim ***** válasza:
5%

10# A 3# kommentre reflektáltam és igen. Nem azt kérdezi a kérdező hogy ősszejönnétek ezzel a meleg fiúval aki vak, hanem EGY vak meleggel.

A kérdésleírásban lényegtelen, hogy mi a szexuális beállítottsága a leírt fiúnak. Ha hetero lenne akkor is megállná a helyét a kérdés.

A 3# kommentelőt toltam le, hogy értelmetlen firtatni, hogy meleg-e az a személy.

2018. jan. 5. 00:23
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem értelmetlen, mivel itt meleg fiút keresnek egy fiúnak Te nagyon hülye! Akkor talán nem árt ha ő is meleg. Azért kérdeztem hogy ez biztos-e. Hármas voltam.
2018. jan. 5. 07:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
igen, mivel a belső fontos nem pedig az hogy lát e...
2018. jan. 5. 10:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy sajnálom szegényt :(

Ha amúgy szimpatikus és tetszik is akkor nem lenne akadály nekem

2018. jan. 5. 10:35
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Nem értelmetlen, mivel itt meleg fiút keresnek egy fiúnak Te nagyon hülye!"

Nem, itt nem keresnek egy meleg fiút egy meleg fiúnak :D Olvasd el a kérdést, komolyan ...

Nem arról van szó, hogy össze jönnének-e ezzel a meleg fiúval akiről a leírásban beszélek.

"Meleg fiúk, összejönnétek olyan fiúval aki nem lát?"

Ezt nagyon nem tudom tovább ragozni. Szimplán azt kérdezi, hogy ismerkedésnél baj lenne-e, hogy a másik meleg.

Ezért teljesen mindegy, hogy a leírásban lévő fiú meleg-e..

de...

Ha netántán tényleg ezzel a kommentel akar párt keresni a kérdező a testvérének (ami hülyeség lenne ... tinder, planetromeo, meleg bárok/szaunák plusz 20-30 olyan tárkereső van amit névről nem ismerek Magyarországon), akkor is teljesen mindegy, hogy a leírásban lévő fiú meleg-e, mert a kérdés nem azt firtatja.

Ez nem egy" szerinted meleg? kérdés.

Nekem fogalmad sincs, hogy milyen kapcsolatban van a kérdező a leírt fiúval. Ahogy kiderült testvérek, de lehet, hogy óvoda óta legjobb barátok vagy éppen volt pasija...

Neked nem mindegy? Mért fonos tudnod, hogy honnan tudja, hogy meleg a leírt fiú? Nem mindegy, hogy honnan jön az információ?

Ez kb olyan, mint amikor valaki kitesz egy olyan kérdést, hogy "Egyetem mellet mit tanuljak, hogy jobb programozó legyek?"

és a válaszolók nagy része olyan kommentekkel jön, hogy "Te nem is jársz egyetemre", "bizonyítsd be, hogy egyetemre jársz"....

Ott is teljesen mindegy a KÉRDÉS SZEMPONTJÁBÓL (erre a 2 szóra fókuszálj), hogy egyetemista a kérdező vagy csak bekamuzta.

Teljesen mindegy, hogy még csak egy gimnazista akit érdekle, hogy majd mit csináljon egyetem alatt, egy 25 éves fejlesztő aki soha sem járt egyetemre és szintén kíváncsi mivel lehet feldobni egy egyetemi tanmenetet vagy az is lehet, hogy tényleg egyetemre jár az illentő.

Ebben az esetben sem érdekes, hogy tényleg egyetemista-e, anélkül is tökéletesen meg lehet válaszolni a kérdést.

(Tényleg vannak ilyen kérdések és ilyen válaszok. Tekincs át a programozói kategóriába :D )

2018. jan. 5. 11:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, szerintem ha 10 évet eltöltesz egy vak emberrel, annak te leszel a legszebb dolog a világon.

Oké, hogy voltak elképzelései, de annak aki semmit nem látott, és beleszeretett egy emberbe, teljesen mind1 mit lát, akkor is ő lesz a legcsodálatosabb neki.

Visszatérve a kérdésre, szerintem elvihetnéd olyan helyre ahol ismerkedhet, vagy segíthetnél neki netes társkeresésben.

2018. jan. 5. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Ez érdekes kérdés. Elgondolkodtató. Hogy mindig segíteni kell neki, meg sose mondja azt, hogy gyönyörű vagy,mert bár a "kezeivel-ujjaival" lát, azért az mégsem ugyanaz mikor meglát Téged és azt mondja: wow!

Másfelől ehhez, hogy vakkal élj, kell egy erős empátia, segítőkészség ami sok emberben nincs meg. Meg tudod állni, hogy ne rendezd át soha a lakást? (Hiszen nekik fontos, hogy minden ugyanazon a helyen legyen, mert így tudnak gyorsan és biztonságosan közlekedni).

Képes vagy Te kiszolgálni őt, és nem fogja az ágyba vinni neked a kv-t, vagy, ha igen, lehet rádönti, ha nem vigyázol. A vakság egy létforma amibe egy átlag nem vakokon edződött ember belebukhat nagyon könnyen.

2018. jan. 5. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy kedveljük egymást, nem zavarna.

Néha fantáziálok arról, hogy milyen lesz a párom, ha lesz végre egy kapcsolatom; hogyan ismerkedünk meg és miket csinálunk majd együtt... és volt már olyan, hogy vak fiút képzeltem el a szerelmemként.

2018. jan. 5. 22:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigylem a testvéredet mert az biztos, hogy nem egyszerű helyzet, de amint a kommenteket is olvashatod, messze nem reménytelen.

Ami nyílván nehezítő tényező, hogy az állapota nagyon rombolja az önbizalmát, magabiztosságát, fellépését, - márpedig ugye pont ezek kellenének hozzá elsődlegesen, hogy párt tudjon találni.

Szerintem a legtöbb srácnak, nem a vaksága lenne a legnagyobb probléma, hanem, hogy esetleg ő maga is nehezen viseli ezt lelkileg.

Mindenképp azt javaslom, hogy legyen optimista és bizakodó, próbáljon meg ezen nem szorongani, mert azzal csak rontja az esélyeit.

(Tudom, hogy ezek szörnyen nehéz dolgok, ha az embernek rosszul áll a szénája.)

Ideális lenne, ha valamilyen online felületen (blog, videóblog, társkereső) meg tudná magát ismertetni az emberekkel, hiszen biztosan rengeteg szeretnivaló van benne is :), de ezt meg is kéne mutatnia.

Legyünk őszinték a vaksága talán sok ember számára hátrány, de ha emellett aranyos, kedves, szeretnivaló és ezt meg is tudja magából mutatni, akkor biztosan sok embert meg tudna magának nyerni.

Az se lenne rossz, ha megpróbálna randizni, még akkor is ha ezek csak amolyan ismerkedések lennének, önbizalmat és rutint adhatnának neki.

Semmiképp se adja fel, vagy engedje el a reményt, mert neki is sikerülhet!!!

Pár éve egyébként volt egy egész aranyos talán brazil film (2015) egy vak meleg srácról és az élményeiről, tudnám javasolni.

A címét most nem tudom, de biztos megtaláljátok a neten.

2018. jan. 6. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!