Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as aktív pasik! Ti még összejönnétek egy 23 éves passzív fiúval?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 01:29
1/9 anonim válasza:
Nem jönnék össze, mivel nem vagyok meleg. De könyörgöm, ennyire számít az életkor? Remélem ezzel az egy mondatommal meggyőztelek:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! :) Valóban nem számít, de azért kíváncsi vagyok, hogy egy 30as felnőtt pasi összejönne -e egy még tejfölös képűvel? :D
Sajna mindig az idősebbek vonzottak :)
2015. aug. 6. 02:30
3/9 anonim válasza:
Ha meleg lennék igen, de csak szex és semmi más.
4/9 kovpet válasza:
30 és 23? Felnőtt vs tejfeles képű? Te miről beszélsz, pár év van köztük. Évek óta felnőttnek számítasz te is. Ha 16 vs 36-ról beszélnél, azt érteném, de így...
5/9 anonim válasza:
Én pl 31 vagyok, és a Te korosztályod keresem. Csak ritka, aki nem a saját korosztályával ismerkedik 20-on évesen.
6/9 R8 válasza:
persze ,de egy 23 éves felnőtt férfi !
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 6. 18:08
9/9 anonim válasza:
Szerintem 7 év nem nagy különbség.
Én is 23 éves tejfölös képű vagyok, és egy 30 éves pasival randizgatok jelenleg, nagyon jól elvagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!