Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk hogy bánnak a passziv fiúkkal szexen kívül? Megalázzák őket?
Megalazas es az aktivitas ket kulon temakor a szexualitas palettajan.
Megalazas=felsobbrenduseg kimutatasa (dominancia)
Aktiv=(buznyakoknal) aki dug, passziv pedig akit dugnak ... tehat szerepvallalas es nem habitus.
Szexen kivul pedig mindenki "egyenrangu" ... persze szexen belul is, csak a szerepek miatt teszunk kulonbsegett (a mondas szerint sem mindegy, hogy a szopott f4sz melyik oldalan allsz, vagy terdelsz).
Passzív vagyok, de ha az aktív fiúm akár szex során, akár máskor megalázna, páros lábbal rúgnám ki de azonnal.
Tény, hogy sokan - főleg passzív beállítottságúak, köztük én is - kedvelik, ha a partnerük szex közben "határozott", de a megalázás egészen más tészta és semmi köze a nemi aktus közben preferált szerepekhez.
Persze mer igy mukodik egy tokeletes parkapcsolat.
..
Öhm... Csak próbálna meg úgy bánni velem...
Nem az a srác vagyok, akivel eljátszhatja bárki is, mert elküldöm az atyaúristent is a fenébe, ha arról van szó.
Tehát nem, nem bánnak velem rosszul.
Ha meg igen, akkor úgyis mehet Isten hírével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!