Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejönnétek egy olyan tinivel, kezdő biszexként - sosem voltam még fiúval kapcsolatban csak lányokkal- akinek a hangja nem mutált be? 2.5 évvel fiatalabb nálam.18f
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 15:03
1/15 anonim válasza:
Igen, össze. ^^
Egyébként ő érdeklődik a fiúk iránt? :)
2/15 A kérdező kommentje:
ő meleg. és iránta is érdeklődik. érdekes ám, mert amennyire én nem vagyok teljesen tisztában magammal, annyira ő tudja hogy ő igenis meleg.
2017. febr. 28. 15:07
3/15 A kérdező kommentje:
irántam *
2017. febr. 28. 15:07
4/15 anonim válasza:
El tudsz vele képzelni egy ölelést, puszit, csókot, kapcsolatot és akár szexet is? Szereted őt?
Ha mindre igen a válasz, akkor szerintem gyere össze vele. ^^
5/15 A kérdező kommentje:
a válaszom háromszoros igen.
2017. febr. 28. 15:49
6/15 A kérdező kommentje:
mármint háromszoros igen, mindegyikre.
2017. febr. 28. 16:15
7/15 anonim válasza:
Akkor sok sikert, próbálkozz be nála. :3
8/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem kell, mivel szeretne összejönni velem.
2017. febr. 28. 16:25
10/15 A kérdező kommentje:
Hát hogy összejöjjek e vele. mert a hangja ugye elég gyerek....
2017. febr. 28. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!