Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok, titeket zavarna egy kezdő passzív fiú "ügyetlensége"?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 14:36
1/12 anonim válasza:
Nem zavarna. Tanítanám. Egyébként nem biztos, hogy ügyetlen lesz az első alkalommal... Türelem és sok síkosító kell. Egy jó beszélgetés sem árt előtte.
2/12 anonim válasza:
Mit tudna ügyetlenkedni, amikor fekszik hason, én meg rajta, a farkam a seggében? Ezen mit tudna elrontani?
3/12 A kérdező kommentje:
De ha pl. orálisan kényeztetnélek, és nem tudom, hogy jól csinálom-e
2016. dec. 8. 14:43
4/12 anonim válasza:
Én is kezdő lennék, de hason nem feküdnék. Inkább a misszionáriust próbálnám ki. Vagy a lovaglót...
6/12 anonim válasza:
Nem zavarna. Segitenék mindenben neki
7/12 anonim válasza:
Nem zavarna, mindenképp finoman vezetném rá a dolgokra. :) 31F
8/12 anonim válasza:
látom itt a legtöbb aktívnak a szex kimerül abban hogy a passzív fekszik ő meg reszeli... hát az ilyenek nem csodálom, hogy azt mondják nem lehet béna, de jó esetben nem ebből áll a szex. de hogy a kérdésre is válaszoljak, nem zavarna. kicsit mindenki izgul és félénkebb az elsőknél
9/12 anonim válasza:
Szerintem külön vonzó lehet "tanítgatni"! :P
10/12 anonim válasza:
Egyátalán nem zavarna, hatalmas figyelemmel és törődéssel segítenék neki mindenben, hogy mindenkinek jó legyen a végén :) Az már bántana, ha nem látnék rajta semmilyen igyekezetet, illetve ha nem lenne tisztában a saját teste működésével sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!