Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy szociális fóbiás fiúval?
Megérne nektek annyit egy kapcsolat, hogy egy ilyen 'problémásabb' fiúval bajlódjatok?
Valamiért félek attól, hogy mivel szinte mindenki csak alkalmit keres, ezért ahogy rájönnek (szinte ránézésre megállapítható), hogy én úgymond 'nem vagyok normális', rögtön tovább is lépnek, hisz felesleges velem szenvedni, ha van még 1000 másik, aki egy 'képcsere' után már kapható mindenre...
nekem nem lenne gond, ugyanis én is az vagyok. mondjuk ez nem tudom, hogy hátráltató lenne-e inkább.... egy kapcsolatban azért kell, hogy megértsen a párod, de nem szabad, hogy visszatartson mondjuk a gyógyulástól.
ha nem lennék szocfób, akkor se jelentene bajt, csak nem tudnám átérezni.
Ez a párodnak az empátiájától függ, illetve hogy mennyire elfogadó, esetleg neki is vannak-e ehhez hasonló gondjai (bár aki ilyen gondja van sokkal jobb ha egy nyílt, szociális emberrel jönne össze) így segítheti párját a gyógyulásban:)
17/f
Ez nem lenne kizáró ok, egyébként én is kicsit az vagyok szerintem.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!