Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, összejönnétek olyan fiúval aki nem lát?
Attól függ, hogy milyen ember, hány éves esetleg még hogy hogyan néz ki.
Nem gátolna abban, hogy összejöjjünk az, hogy nem lát.
3# A kérdés szempontjából teljesen lényegtelen, hogy meleg-e az vak illető akiről beszél a kérdező :) és mért olyan nehéz azt feltételezni, hogy tudja biztosan, hogy meleg?
Neked nincsenek barátaid akik tudják, hogy az vagy? (ha az vagy)
Ha a kérdező tudja, hogy öngyilkoságon gondolkozik, akkor valószínűleg jó barátja. Ilyen helyzetben random embereknekkel nem szoktan ilyen információt megosztani :D
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Én nem, mert nem vagyok meleg. :) Csak a 3# kommentelőt akartam kioktatni...
Mi az oka, hogy nem lát? Szervi, betegség, vagy veleszületett?
És csak kapcsolat érdekli?
Hogy néz ki?
háát... nehéz kérdés, hogy összejönnék-e vele.. tegyük fel, nagyon szimpatikus vagyok neki belsőre, és nekem is tetszik őis mind belsőre mind külsőre. Aztán eltöltünk egymás mellett pl 10 évet, mire az orvostudomány felfedez egy olyan szert amivel visszaadható a látása. Nyilván a 10 év alatt kialakult benne egy kép az elmondottak alapján, hogy hogy nézhetek ki, sőt, ez vakoknál még erősebben jelen van mint azoknál akik vakrandira mennek. Szóval megvan benne a 10 év alatt kialakított arcképe rólam, és mikor visszanyeri a látását jön rá arra, hogy egyáltalán nem olyan az arcom mint amilyennek ő elképzelte, és nem is tetszem neki. Innentől kezdve cseszhetjük a belsőt is, ami összekötött eddig minket, és a legkesevesebb módon szakítunk egymással. Hisz a melegeknél fontos az is nagyon, hogy hogy néz ki a másik, és nem fog mellettem maradni puszira csak azért, mert a belsőnk tetszik egymásnak. Meg hát kinyílik előtte a világ, vágyik rá, hogy minnél több pasit megismerjen, és most már semmi nem gátolja ebben. Szóval mindent összevetve bármennyire is tetszene nekem belsőre és külsőre az a vak srác, nem, nem jönnék vele össze :/
25/f
5.: A kérdező így kezdte "Meleg fiúk, összejönnétek olyan fiúval aki nem lát?"
Erre Te: A kérdés szempontjából lényegtelen hogy meleg-e az illető.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!