Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az abnormális, hogy szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abnormális, hogy szeretném ha a partnerem törődne velem, de nem párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Fiúval nem szeretnék párkapcsolatot kialakítani... De azt úgy szeretném ha egy helyes pasi puszilgatna, simogatna, bókolna, olyam dolgokat mondana amiktől elolvadok :) Meg ha kimutatná, hogy szeret meg stb... Ez fura?

2017. dec. 27. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Még nem érett meg benned hogy elfogadd meleg vagy, és egy real párkapcsolat, szépségeire vágysz...

De az a baj, hogy ehhez dolgozni kell, ehhez adni kell, hogy kaphass...

Amúgy nem a nem teszi széppé a kapcsolatot...

El tudod képzelni hogy egy nő mennyivel másabb?

El tudod képzelni hogy egy nővel vásárolni menj, pelenkázd a kölyköt, hogy beosszátok amit keresel, hogy az agyadra menjen a családja, hogy mennyivel másabb egy nővel élni, mások az igényei az elvárásai a hétköznapok...

Ott nem fog egyetlen édes, aranyos srác, sem az arcodat símogatva elolvadós szavakat suttogni Neked...

2017. dec. 28. 13:15
 12/21 A kérdező kommentje:

De nem vágyok párkapcsolatra! Én egy barátnőre vágyok, mert szerintem ha 2 férfi együtt lak az egy katasztrófa! Kell egy nő is - legalábbis nekem igen - nem vágyom párkapcsolatra fiúval. A párkapcsolat arról szól, hogy tiszta őszinte érzelmekkel bombázzák egymást, szeretik egymást, mindketten akarják a párkapcsolatot.

Én nem tudok úgy nézni egy fiúra, hogy ő a párom, egyszerűen felfordulna a gyomrom. De felizgulok rájuk. Én azt szeretném, hogy egy pasi mondjon nekem olyan dolgokat, bókoljon, essen túlzásba vele és mutassa ki, hogy szeret! Nem úgy mint egy párkapcsolatban, hanem csak mutassa ki, hogy szeret és megakar kapni, de ezeknek a szavaknak nem feltétlen kell lenniük igazi érzelmekben, nekem csak jól esne ez a kis bók, nem lennék oda érte. Ezért nem vágyok párkapcsolatra fiúval, nekem nem kell.

2017. dec. 28. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Volt már barátnőd?

Szerintem fog ez még változni...;)

Majd ha beleszeretsz a fiúba aki a szép szavakat suttogja akkor nem fog felfordulni a gyomrod.

Képzelj egy neked tökéletesen tetsző fiút akár anime akármi fantázia korlátlan...

És képzeld el hogy minden nap ő vár otthon.

2017. dec. 28. 17:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántani akarlak, hanem segíteni őszintén!

Hidd el ha pl fiatal vagy és arról álmodozol hogy egy fiú csókolgasson és legyen jó sex és sugdosson szép dolgokat- az az egyértelmű homosexualitás.

Egy 15-22 éves hetero srác a napbarnított nagy pichákról álmodik és 200 ribit követ az instán és arról álmodik hogy egy ilyen nő sugdossa a fülébe hogy milyen jól tud punchit nyalni...

A Te álmadi nem hetero álmok, de most ne ijedj meg nem akarlak megijeszteni ezt neked kell magadban elrendezni és szerintem idővel sikerülni is fog.

Férfival élni egyáltalán nem gyomorforgató valószínűleg ezt hallottad, láttad olvastad valahol, abban a környezetben ahol szocializálódtál ezt tartják róla...

De ha belülről ilyen mély sexuális tartalmú vágyaid jönnek fel a mélyről az nem egy női párkapcsolat fogja orvosolni...

Ha lesz is barátnőd mindig futni fogsz a férfiak, a helyes fiúk után mígnem rádöbbensz hogy becsaptad önmagad és elkezdesz új életet élni...

Minél előbb megadod magad saját vágyaidnak annál boldogabb leszel.

2017. dec. 28. 18:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Én pedig csak nővel vagyok boldog. Ezt tudom.
2017. dec. 28. 18:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok a hozzászólásomat nem szántam offenzívnek. Valszeg én se vagyok egészen heteró.
2017. dec. 28. 20:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egészen biztos, hogy a kérdező nem heterosexuális.
2017. dec. 29. 15:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem, mert biszexuális vagyok.
2017. dec. 29. 18:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Kell egy nő is - legalábbis nekem igen"

Nem vagy te egy kicsit nagyravágyó? Nő is kell neked, hogy párkapcsoladban legyél, ugyanakkor egy pasi is, aki meg a vágyaid kielégítésére lenne?

Nem az az undorító, ha két pasi van kapcsolatban, hanem ez az egész, amire vágsz...

2017. dec. 30. 01:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
*vágysz
2017. dec. 30. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!