Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő melegek! Az ajándékozás nálatok hogy működik?
Nálunk ebből nincs gond, mindketten elég puritán életet élünk, ajándékozni elég ritkán szoktunk.
Akkor pedig nem beszélünk meg árkategóriát, hanem azt kérem én is a páromtól és ő is tőlem, hogy semmiképpen sem valami drága izét. Párom kedvenc mondása, hogy "Kapok egy kis mócsingot, már hálás kutyus vagyok." :DDDD
27/aktív
Mi 4 éve vagyunk együtt. Az ajándékozás úgy működik, mint bármelyik párnál. Születésnap, névnap, karácsony, és évfordulóra van ajándék. Árfekvésben változó mikor mennyit költünk, igyekszünk hasznos ajándékokkal meglepni a másikat. Jelképes ajándékkal nem tudok mit kezdeni, mindenképpen legyen hasznos, de örülök én annak is. Mivel régóta vagyunk együtt, tudjuk kinek mire van szüksége, vagy ha mégsem, megbeszéljük mit veszünk egymásnak. Egyetlen "ünnepet" viszont nem tartunk, és az a valentin nap, mert számunkra ellenszenves.
28/F és 31/F
Sztem nem fura hogy más árkategóriában kap valamelyikőnk, hanem maga az ajándék a lényeg. Lehet XY örül egy kis mütyürnek, mert arra vágyott, míg a párja meg egy drágább holmit kapott. :)
Én idén kb 5-6 ezer ft értékben kaptam páromtól ajándékot, míg én 16-17 ezer ft értéken vettem neki ajándékot.
28/F és 31/F
3 éve vagyunk együtt, minden alkalomra veszünk egymásnak ajándékot kivéve valentin napon, azt nem ünnepeljük.
Soha nem beszéltünk róla, nem beszéltünk meg árkategóriát. Hogy mikor mennyit költünk az változó,attól függ mire van épp szükségünk.
Általában én azért többet költök ajándékokra, mivel jól keresek,és tudom hogy barátom milyen körülmények között nőt fel, ritkán kapott ajándékot,de még az ünnepek is folytonos veszekedésekkel teltek náluk.
Így próbálom minnél szebbé tenni neki,ezeket.
Barátom kevesebbet költ, de nekem nincsenek is nagy igényeim, meg ha valamire szükségem van, azt általában meg is veszem. :D Nekem már az is elég ha kapok egy pulcsit,vagy megcsinálja a kedvenc sütimet.
25/F 20/F
Közel 6 éve vagyunk együtt és a kapcsolatunk legelejétől kezdve ugyanúgy van az ajándékozás. A születésnap, évforduló és karácsony játszik, a névnap és a Valentin nem, mert mindkettőnk szerint hülyeség. Páromnak nagyon nehéz ajándékot venni, mert tipikusan az az ember, aki ha szüksége van valamire, akkor azt megveszi. Az összegről egyébként soha nem beszéltünk, mert nem az számít, úgyhogy nincsenek erre vonatkozó kikötéseink. Mindketten tudjuk, hogy a másik nagyjából milyen dolgokat szeret, minek örülne, úgyhogy ebből kiindulva próbálunk egymásnak ajándékokat választani. :)
28&32f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!