Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő melegek! Nálatok mi a "felosztás"? (lent)
Nincs felosztás.
Egy lakóparkban lakunk, Sasad Resort a Ruppehegyi és az Egér út környékén.
Van takartónő, a fél házban ő 'ganyézi" a lakásokat.
Főzni nem mert eszünk napközben, étterem vagy bár vagy csak egy bagel a Starbucksban.
Villankörte egy kisujj méretű biszbasz csak be kell dugni :D
Közös költséget párom állja mert övé a lakás, én mást fizetek.
Kb ennyi.
Közösen csináljuk. Barátom csinálja a főzést és a mosást. Porszivózni és teregetni én szoktam. A mosogatást és minden mást felváltva csinálunk.
Szerelni,kereket cserélni én szoktam. A villanykörte cserélést nem nevezném "férfias" munkának, azt az csinálja meg, akinél épp kialszik az égő.
25/f/a
Inkább én szoktam lenni az aktív.De a barátom szokta csinálni a barkácsolás dolgokat. de azért szoktam neki segíteni. Kocsit ő rendezi mondjuk az autó az övé.A bicikliket is ő szokta megcsinálni defekt meg leolajozás.
Főzni mind ketten szoktunk. Mosogatni ő többet szokott. Én vasalok ő nem szeret. A többit meg közösen szoktuk megcsinálni.
kb mindent én csinálok. főzök, mosogatok, takarítok, mosok. bevásárolok, vasalom az ingjeit. autót ő intézi, ház körüli dolog lévén lakás alig van, de azt mikor ki.
24/F/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!