Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párkapcsolatban élő melegek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő melegek! Nálatok mi a "felosztás"? (lent)

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy főzés, mosás, vasalás, takarítás, háztartás vezetés... stb. Az aktív vagy a passzív fél csinálja? Vagy ha közösen, akkor mi a felosztás? És mi a helyzet a ház körüli, "férfias" munkákkal, mint pl szerelés, barkácsolás, villanykörte cserélés, autón megjavítani alap dolgokat? (Amihez még nem kell autószerelő, pl kerékcsere.) Mennyire igaz/nem igaz a sztereotípia?

2017. szept. 28. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Nincs felosztás.

Egy lakóparkban lakunk, Sasad Resort a Ruppehegyi és az Egér út környékén.

Van takartónő, a fél házban ő 'ganyézi" a lakásokat.

Főzni nem mert eszünk napközben, étterem vagy bár vagy csak egy bagel a Starbucksban.

Villankörte egy kisujj méretű biszbasz csak be kell dugni :D

Közös költséget párom állja mert övé a lakás, én mást fizetek.

Kb ennyi.

2017. szept. 28. 19:52
 2/6 anonim válasza:
90%
Én főzök takarítok. Az autót is én takarítom. Szerelni a szerelőhöz hordjuk. Vezetni ő vezeti. 19/p
2017. szept. 28. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Közösen csináljuk. Barátom csinálja a főzést és a mosást. Porszivózni és teregetni én szoktam. A mosogatást és minden mást felváltva csinálunk.

Szerelni,kereket cserélni én szoktam. A villanykörte cserélést nem nevezném "férfias" munkának, azt az csinálja meg, akinél épp kialszik az égő.

25/f/a

2017. szept. 28. 20:17
 4/6 Béla211 ***** válasza:
93%

Inkább én szoktam lenni az aktív.De a barátom szokta csinálni a barkácsolás dolgokat. de azért szoktam neki segíteni. Kocsit ő rendezi mondjuk az autó az övé.A bicikliket is ő szokta megcsinálni defekt meg leolajozás.

Főzni mind ketten szoktunk. Mosogatni ő többet szokott. Én vasalok ő nem szeret. A többit meg közösen szoktuk megcsinálni.

2017. szept. 29. 03:36
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Főzésnél általában én szoktam főételt és leveseket csinálni, a párom salátát ill. desszerteket. Mosni, vasalni és takarítani bejárónő szokott, a háztartást meg rendszerint közösen vezetjük. Szerelni, villanykörtét cserélni, dolgokat megjavítani pedig aki éppen észreveszi. Barkácsolni nem szeretünk. (Én vagyok aktív ő meg passzív)
2017. okt. 2. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

kb mindent én csinálok. főzök, mosogatok, takarítok, mosok. bevásárolok, vasalom az ingjeit. autót ő intézi, ház körüli dolog lévén lakás alig van, de azt mikor ki.

24/F/passzív

2017. nov. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!