Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok párkapcsolatban termész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok párkapcsolatban természetes dolog hogy egy idő után kevésbé kívánod a másikat?

Figyelt kérdés
Kicsit több mint egy éve vagyok együtt a párommal. Mostanában egyre kevésbé kívánom. Volt ezzel már más is így?

2017. aug. 3. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Persze.

Aki mást ír az hazudik.

Annyi idő alatt kiisered és nincs a kezdeti izgalom, de simán fel lehet dobni sokmindennel.

2017. aug. 3. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Ugyis megcsalod kerdezo...kar tagadnod,hogy mi jar a fejedben!
2017. aug. 3. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy ebből ez következne...
2017. aug. 3. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Az újdonság varázsa persze, hogy megcsappant, mert megismertük egymást, de olyan sosincs, hogy kevésbé kívánnám, max. túl hulla vagyok, de az mindig előfordult.

22/F

2017. aug. 3. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
1 év után engem sem ér sok új,de ugyanúgy meg tud őríteni bármikor. Szerintem a megunáshoz 1 év nagyon kevés idő.
2017. aug. 3. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban sok dolog van, ami egyben tartja a két embert. A szex és a vágy csak az egyik ilyen dolog. Ha nem hagyjátok ellaposodni a szexuális életeteket, akkor még sokáig együtt maradhattok. Legyetek kreatívak a kapcsolatotok minden területén, így az ágyban is. :) Szerezzetek sok közös élményt, játsszatok sokat, kiránduljatok, töltsétek hasznosan, vidáman, boldogan az egymásra szánt időtöket. A szexben mindig legyetek kreatívak: találjatok ki új helyszíneket, új pozíciókat, próbáljátok feldobni új játékokkal, eszközökkel, szerepjátékkal, zenével, hangulatvilágítással, gyertyákkal, közös fürdéssel, tempóváltásokkal (vad aztán gyengéd és érzéki), vagy bármivel, csak mindig máshogy csináljátok! Ha sok közös élményben lesz részetek a szexben és a szexen kívül is, akkor még jó sokáig együtt maradhattok, nem fogtok egymásra unni. :) Akkor fogod kevésbé kívánni a párodat és Ő Téged, ha a szex megszokottá, unalmassá válik. De ha elég kreatívak vagytok, akkor ez könnyedén elkerülhető. :) Úgyhogy, kalandra fel! :D

Tapasztalat. :) 13 éve vagyunk együtt.

2017. aug. 4. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
28 év után már úgy érzem hogy természetes.
2020. márc. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!