Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen természetes, és alap dolog lenne az anál szex?
Lassan úgy érzem, rajtam kívül már mindenki csinálta. Nálunk eddig előző kapcsolataimban fel sem merült az igény (nem is bánom), most 2 hónapja van új barátom, és ő már felvetette a dolgot, viszont én egyelőre idegenkedem tőle. (de nem tartom kizártnak, hogy idővel esetleg kipróbáljam).
Ez ennyire mindennapos dolog, ahogyan most nekem tűnik, vagy sokan vannak, akik nem csinálják/nem próbálták? 25/l.
Nálam alap, igen.
Mondhatjuk úgy, hogy nincs elvárásom, pont ezért tekintem természetes dolognak.
Ha vannak tabuk az életben és a kapcsolatban, akkor titkok lesznek, és a titkok nem tesznek jót a kapcsolatokban !
Így ajánlom, hogy engedd őt magadba ÚGY is, ja.
19/ffi
Én sem próbáltam még. Bár megmondom őszintén régen taszított is a dolog, most már egyre jobban érdekel, milyen lehet.
2 éves a kapcsolatom.
22/F
nem alap dolog,de sokaknál belefér
18l
Nálunk is alap. Heti 2x 4x biztosan van. Én imádom. Alapból is szeretem a durvább szexet, ezt meg kifejezetten. A párom is imádja. 2 éve vagyunk együtt, de első perctől csináljuk.
32N
Nagyon el vannak tőle ájulva.
Ennyi erővel lehetne egy fiúval is csinálni, nem?
Elvégre annak is ugyanolyan popólyuka van mint egy lánynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!