Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes dolog hogy egy magát heteroszexuálisnak tartott fiúnak meleg gondolatai támadnak?
Évente néhányszor kb 1-2 hétig naponta párszor homoszexuális gondolata és gerjedelme támad, de utána újra teljesen normális.
A szexet nem is szeretné kipróbálni azonos neműekkel csak néha támadnak ilyen gondolatai.
Igen!
Én is tök hetero vagyok,de ha kettő lenne magamból akkor magammal franciáznék kíváncsiságból!
Persze, hogy tök normális! Kinek ne lennének, vagy lettek volna homó gondolatai?!
Igaza van az előttem szólónak, hogy a heteró és a homó az két szélsőség, mindenki valahol a kettő között egy skálán helyezkedik el.
Sztem is, ez természetes. Nem lehet mindent fullra feketén-fehéren, végletekben kezelni, főleg nem a szexualitást. Ez sokkal komplexebb. És a "homo, heteró" stb. kategóriák csak gondolkodási segédeszközök.
És ez nem von el abból se sztem, h alapvetően a "heteró" címke illet téged. Úgy értem, ettől még simán beleférsz ebbe a kategóriába sztem.
Különben a kérdés és sok válasz szövegében is többször van úgy fogalmazva, h csak a heteroszexualitás a "normális". Pl. "de utána újra teljesen normális" - mintha csak a heteróság lenne normális, a melegség pedig vmi nem normális dolog lenne. Ez viszont engem mélységesen fölháborít. A melegség is normális, és nem vmi betegség!!! (Úgy kéne akkor fogalmazni, h "de utána újra teljesen HETERÓ".)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!