Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert elfogadott hogy ket meleg ferfi parkapcsolatban megusse a masikat?
Megmondtam a baratomnak,hogy megcsaltam. Nem szerettem volna kozolni ezt a "botlast", de mar hetek oda buntudatom volt (van). Es pont szexelni akartunk, szoval szoltam neki,hogy valamit eloszor elkene neki mondanom. Vegig hallgatott aztan megpofozott. Ugy volt hogy az agyon ultunk es o mellettem jo kozel, aztan meglokott es utana adta a pofont. Aztan kiabalt es elkuldott hazulrol,hogy o egyedul lehessen kulonben nem tudja mit csinal velem. En meg amugy sem maradtam volna tovabb vele egy legterben mert kevesen mult,hogy vissza adom a taslit.
Ilyen esetben jogos volt a pofon amit kaptam?
De ha igen, akkor ha ezt egy no csinalja ott miert nem kap a csaj egy taslit. Jaj mert no. Es not nem utunk ( egyetertek ezzel!!) de akkor az miert " elfogadott" vagy konnyebb megemeszteni ha "veletlen" meleg parkapcsolatban elszakad a cerna es megutod azt akit elvileg szeretsz.
Tudom hibat kovettem el, de miert utott meg? Meg sosem pofozott fel. Ez szamomra felfoghatatlan.
F
Igen, sajnos vannak akik utik a noket. En ezt nagyon elitelem. Es habar egyenragu felek vagyunk egy kapcsolatban, de a no megiscsak a gyengebbik nem es soha nem emelnek kezet egy lanyra!
Viszont most esetemben ez miert lenne maskepp? Most azert,mert fiu vagyok? Ha ugy nezzuk akkor meg mondhatnam azt is hogy vissza elt a tesi folenyevel,mivel o joval erosebb,magasabb nalam stb.
Mindegy, tudom. A megcsalas undorito dolog,nagyot hibaztam. De ezen a pofonon kiakadtam.
En úgy voltam, hogy megcsaltam a pasimat, pont a végen voltunk, akkor jött haza a pasim, volt világ , öszeverekedtek a másik pasival, de végül kis idő múlva kibékültünk 😐
21/f p
Cicaharc. :-)
Pont jól időzítetttél. Púzó tömés előtt ilyet benyögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!