Ez csak szerintem abnormális?
Több időt töltenek az átlagemberek a kollégákkal a munkahelyeken, mint a saját családjukkal, szerelmükkel, gyerekeikkel..
Ugyanez a gyerekeknél is. A nap nagyrészét nevelőkkel, gondozókkal bölcsiben, óvónőkkel az óvodában, tanítókkal a suliban töltik. A család és az otthon, mint maga mintha csak másodlagos dolog lenne a nap folyamán. Szerintem fordítva ülünk a lovon.
Ti miképpen vélekedtek erről?
Raadasul nalunk en reggel 9-5ig dolgozom, a parom delutanos muszakban 3-11ig. Amikor megyek o meg alszik, mikor o jon meg en mar alszom igy csak a 7vegeket toltjuk egyutt.
Ezen elgondolkodtam en is. Tobb idot vagyok a fonokommel mint barki massal! Szerintem ez nem normalis, annak ellenere hogy a csavo jo fej.
Ha nem lenne muszaj nem dolgozna egyikunk sem es allandoan egyutt idoznenk.
4. Nekem volt nem egy munkahelyem életemben, de még a legjobb is több energiát vett ki belőlem, mintha a családdal lettem volna.
Értem én, hogy kell az értelmes munka, az ott elérhető siker, elismerés. De ha egy emberi élet aspektusából tekintek a családban és a munkában eltöltött tevékenységre, érthetetlen számomra, hogy miként lehet valakinek fontosabb, és kielégítőbb a munkahelyen eltöltött idő.
Igen, ezt tapasztalom én is, és amikor elkezdem magyarázni pont ezen a szálon, hogy nekem miért nincs családom, akkor én vagyok a minden, csak jó ember nem...
Igen: rengeteg időt töltünk a munkahelyeken, amit hiába neveznek 2. otthonnak, sokszor mégis az 1., mert elvárják a túlórát és társait pont a család, stb. rovására. Én pont ezért nem akarok családot és vagyok szingli, mert nem tudnám nekik megadni a lehetőséget, hogy együtt legyünk, akkor meg minek kinlasztani egymást...
ezt mindenki tudja.
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás.
olaszban nem véletlenül dolgoznak 4 órákat. délben minden bezár és este nyitnak megint ki
Új suliban leszek, napi 12-13 órám lesz reggel 7-től.
Kb fél 8-9-re hazaérek, tanulok éjfélig, tusolok, eszek és alszok. Ennyi lesz az életem.
Nevelőfaterom külföldön dolgozik, heti 1,5-2 napot can itthon, anyámnak mindig van vmi dolga amit intéz, én szószerint estig suliban leszek.
A család 3 felé lesz, alig fogjuk látni egymást. Ez a modern kor egy hatalmas átka. Szétszed a rokonaidtól minden, alig látod őket, aztán radobbensz, hogy amennyit Velük voltál kevés volt, és mindent visszaforgatnál, bármi áron.
Elnézést a helyesírásért, telefonról voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!