Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg abnormális, ha kivagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg abnormális, ha kivagyok akadva azon, hogy a pasim eltűnt 5 napra egy szó nélkül?

Figyelt kérdés
mert ez a dolog már nem először történik, most másodjára...31 vagyok és nem akarom hüékre pazarolni a drága időmet...ez most tényleg annyira gáz tőlem, ha kiakarom nyomozni az igazat és ezért mindent elkövetek? én nem látom ezt kifogásolhatónak... lehet egy komolytalan 20 éves hüegyerek annak látja, én meg idősebb fejjel, pár csalódás után, nem

2014. aug. 7. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is "kifogásolhatónak" találnám. De ha 31 éves vagy, miért kezdesz egy huszonévessel?
2014. aug. 7. 12:25
 2/13 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Nem abnormális, persze nem tudom milyen a viszonyotok, együtt éltek, stb? Aki 5 napra se szó-se beszéd lelép az elég megbízhatatlannak tűnik férfi szemmel is.

27F

2014. aug. 7. 12:25
 3/13 A kérdező kommentje:
mindketten 31 évesek vagyunk
2014. aug. 7. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
miért lenne abnormális? egyáltalán nem az, mi az hogy valaki csak úgy eltűnik 5 napra, se szó se beszéd eltűnt?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az abnormális, hogy nem először történik meg és nem vágtad ki mint a macskát sz**rni már az első után. Persze ha szereted, hogy melletted eljár a pasid k**rvázni akkor hagyd csak, és viseld tovább
 6/13 A kérdező kommentje:
ilyen esetben mennyire biztos, hogy másik nője is van? :( nekem azt állítja nincs,,,mindig azt mondja, hogy ő ilyen típus.. de hát eddig ezt én nem így láttam...
2014. aug. 7. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem abnormális, de nem nyomozni kéne, ha valaki nem bírja őszintén elmondani, hogy merre kóborol majdnem heteket, azzal egyszerűen nem érdemes vesződni.
2014. aug. 7. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Én egy nap múlva hívnám a rendőrséget, hogy eltűnt...
2014. aug. 7. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
én meg a lányokkal vagyok ilyen bizalmatlan, szerintem nálad is jogos, tényleg ritka az olyan társ, akiben meg lehet bízni manapság, csak én meg a lányokkal szívtam már sokat...
2014. aug. 7. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:

"ilyen esetben mennyire biztos, hogy másik nője is van?"

Nem. De egy kapcsolat - főleg 30 évesen - a bizalomról és őszinteségről kellene, hogy szóljon. Emlékeim szerint te már írtál ki hasonló kérdést régebben, igaz?

Ha nem lenne takargatni valója, akkor miért titkolózna? Nem feltétlen mondom azt, hogy félredug, de hogy valami nem stimmel, az 110%.

2014. aug. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!