Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg abnormális, ha kivagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg abnormális, ha kivagyok akadva azon, hogy a pasim eltűnt 5 napra egy szó nélkül?

Figyelt kérdés
mert ez a dolog már nem először történik, most másodjára...31 vagyok és nem akarom hüékre pazarolni a drága időmet...ez most tényleg annyira gáz tőlem, ha kiakarom nyomozni az igazat és ezért mindent elkövetek? én nem látom ezt kifogásolhatónak... lehet egy komolytalan 20 éves hüegyerek annak látja, én meg idősebb fejjel, pár csalódás után, nem

2014. aug. 7. 12:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ha jelentkezik, akkor nem leszek kíváncsi a magyarázkodására és kirúgom a francba..akkor ez egy komolytalan hülyegyerek..én egyedül azt nem értem, akkor minek udvarolt nekem hónapokon keresztül - minden nap írogatott mindenhol, meg könyörgött, hogy randizzak vele - ha most így viselkedik? az elejétől tudja, hogy komoly kapcsolatpárti vagyok, ha ő esetleg nme így gondolja, akkor minek kezd egy olyan csajjal, mint én..?számomra ez érthetetlen...
2014. aug. 7. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudod, nem minden emberi lény racionális, logikus és őszinte.
2014. aug. 7. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Szó nélkül lelép és el se mondja? Egyértelmű, hogyd el... Aki még ennyire se méltat téged, akkor tényleg nem tudom, hogy mire vársz és mit remélsz... Ez a kapcsolat már egy veszett fejsze.
2014. aug. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!