Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire abnormális és gáz lenne?
Van egy barátom 8 hónapja. Barátokból lettünk szerelmesek, imádjuk egymást, megvan a szikra...az ágyban tépjük egymásról le a ruhát, imádunk összebújva lenni, alig bírjuk ki a másik nélkül. A barátaink pedig furcsállják, hogy nem nyaljuk egymást egyfolytában( jó persze, társaságban is fogjuk egymás kezét, csókolózunk) és hogy gyakran beszólunk a másiknak. Múltkor például mondtam a barátomnak(viccből persze): Akkora egy p.öcs vagy! erre ő:Jó kussolj el! A barátnőm pedig elkezdte, hogy mi biztos nem is szeretjük egymást stb. pedig mikor piszkáljuk vagy ugratjuk egymást mindig ez van.
ez ennyire abnormális?
Szerintem ez normális, vagyis az én környezetemből is szokták ezt csinálni...
Üdvözlettel
Legly
Ne aggódj, nemhogy teljesen normális, de szerintem ez A(!) normális; nem azért, mert osztjátok egymást, hanem mert tudtok lazák és őszinték lenni egymással.
Az emberek nagy százaléka úgy gondolja, hogy attól szép a szerelem, hogy bárhol és bármikor prüntyögnek egymásnak, ezt nevezik felszínességnek. A gyönyörű, mikor pl szakításra kerül a sor, na ott miket tudnak az ilyenek egymáshoz vágni...
Én is sokszor szembesültem azzal, amit írtál, volt olyan ismerősöm, aki tavaly közölte, hogy most jött rá, hogy én szeretem a barátnőmet (8 éve voltunk akkor együt!) és nem ő volt az egyetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!