Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem abnormális ez a viselkedés?
A volt párom jelenlegi barátnője (akit nem is ismerek) nem egyszer zaklatott idióta üzenetekkel, hogy mit gondol rólam meg hasonlók. Nem reagáltam semmire, mert nem érdekel.
Pár hónapra rá a jelenlegi barátomnak elkezdett írogatni egy csaj skypeon, azt állítja, csak véletlen talált rá, amikor beszélgetőpartnert keresett. A páromnak sehol nincs kint a skype neve (a lánynak állítólag nincs Facebook-ja, így az eredeti nevét se tudhatta), a valódi neve elég gyakori, így nehéz lenne x skype találatból épp őt kitippelni. A lány úgy írt rá, hogy elvileg nem tud róla semmit, mégis csodák csodájára pont ugyanaz a zenei ízlésük, az érdeklődési körük, meg tudomisén.
Természetesen fényképe nincsen.
Mennyi az esély, hogy az a lány, aki engem Fb-n zaklatott, és ez a skype lány ugyanaz?
Eszemben sincs visszavenni az exemet. Én szakítottam vele, mert nem működött a dolog.
Gyanítom, hogy most az én kapcsolatomba akar valamilyen úton módon belenyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!