Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hogy vagytok a szerelemmel/párkapcsolattal?
Próbáltam a netes társkeresést (PR, Grindr), és az egy dolog, hogy sokan csak a szex miatt vannak fent. A fő gond az, hogy aki tényleg nagyon bejön, annak én nem tetszem. Nem is igazán vagyok "rajongója" ennek az online ismerkedésnek, de akivel meg a hétköznapokban találkozom, ott max csak nagyon kedves tudok lenni, és kész, mert egy hetero srácra mégse kéne rányomulni (ha hetero). Ilyenből nekem mondjuk 5-10 év alatt 3 volt, aki tényleg annyira megtetszett, hogy nem az a kategória, hogy "ja, lefeküdnék vele", hanem mikor az ember szíve gyorsabban ver, ha ott van. De ezekkel a srácokkal -mint írtam- kedves vagyok, és ha ők is érdeklődnének irántam, akkor más lenne, alakulhatna valami, de nem így van. Lassan 30 leszek, és már eljutottam arra a pontra, hogy kefélek a nagyvilágba (óvszerrel), és a karrieremre összpontosítok, a párkeresésről és a szerelemről pedig lemondok végleg, és feladom. Szex az lesz így is, párkapcsolatot meg nem akarok "megalkuvásból", hanem az tényleg olyan sráccal legyen, akitől a lélegzetem is elakad. De náluk meg esélyem nincs.
Ti ezzel hogy vagytok? Ti is mentetek át hasonló "krízisen"?
"párkapcsolatot meg nem akarok "megalkuvásból", hanem az tényleg olyan sráccal legyen, akitől a lélegzetem is elakad. De náluk meg esélyem nincs."
Nem bántani akarlak, de nem magasak az elvárásaid, igényeid? Tudom hogy nehéz az igényekből leadni, nem is kell feltétlenül. Akkor próbálj meg te is olyan álompasi lenni akire vágysz. Ha meg valami okból még sem lehetséges, akkor ott van a munka világa. Nem minden ember találja meg az élete során a társát sajnos.
Nekem párkapcsolt (görcsösen)nem akatok. Dugni akarok és kész.
Nyilván nem mindekivel.
Ez a netes társkeresés sajnos tényleg gány. Egyáltalán nem jönnek át azok az apró dolgok, amik felkeltik az ember érdeklődését valakiben, legyen akár szó épp rólunk, vagy ha mi keresünk valakit.
Én még csak 22 vagyok, de úgy érzem, már egy örökkévalóság óta keresek szerelmet/párkapcsolatot, és egyszerűen évek óta semmi.
Ugyanígy vagyok vele én is, hogy aki nagyon kéne, azt én sosem érdeklem.
Csak annyi különbséggel, hogy én próbálok is nyomulni, ha találok egy helyes, jófej srácot, és mégsem kellek. Egyáltalán nem vagyok se csúnya, se kövér, buta sem, de úgy érzem, hogy valamit mégis én rontok el valahogyan.
Sokan mondják, hogy válogatós vagyok... Vagy osztogatnak tanácsot, hogy így meg úgy kéne, de senki nem érti meg, hogy kb. mindent próbáltam az évek során, és semmi sem vált be. Néhányan meg azt mondják, akkor fog jönni, amikor nem számítasz rá, meg amikor nem akarod, de mégis hogy lehet ezt nem akarni? :D Mindenki azt akarja, hogy szeressék és szerethessen valakit, nem értem, hogy hogy tudnék erről lemondani. Pedig mégis úgy tűnik, hogy ez a kulcsa az egésznek, hogy ha akarjuk, és keressük, akkor van rajtunk egy görcs, amit mindenki megérez.
Nekem még sajnos a dugás sem jön össze.
Szóval igazából nekem jelenleg is tart ez a „krízis”, minden este rohadtul depis vagyok, nem csak karácsonykor, szilveszterkor, hanem állandóan.
Ugyanez van nálam is, akiknek bejövök, azok nekem nem, akik viszont nekem tetszenek, azoknak meg én nem jövök be. Gondoltam már én is rá hogy túl nagyok az "igényeim", de olyannal nem akarok összejönni, akivel már az elején sincs meg a "szikra", mi értelme lenne úgy? Szóval nagyon nehéz ügy, próbálok nem görcsös lenni, de nem könnyű...
28F
Ha tudsz angolul, én mindenképp javasolnám kipróbálásra az Okcupid oldalt. Amerikai és európai szintű társkereső, valamennyi magyar is van fent. Szerintem minőségi is olyan szempontból, hogy sokféle infót enged beállítani magadról a profilodon, illetve van egy rész, ahol hihetetlen sok kérdést ad ki az életviteledről, meggyőződéseidről, mindenféléről, amiből kiderül milyen személyiség vagy. Ezekhez a kérdésekhez pár válaszlehetőséget ad ki és miután sokra válaszoltál, összeméri a válaszaidat és a profilodat a többi felhasználóéval és ezek alapján mutatja, milyen százalékban "egyeztek".
Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy Magyarországon élő, magyar párod legyen, és nincs gondod azzal, hogy kezdeményezz, előre ráírj emberekre, akkor szerintem nagyon jó oldal.:)
18nb
Utálni fogtok, mert nekem sosem volt ilyen gondom, de gondoltam röviden megosztom a történetem, hogy reményt adjon. :)
Két komoly párkapcsolatom volt/van és mindkét esetben könnyen mentek a dolgok. Az első párom akkor került a képbe, amikor nem kerestem semmit és senkit. Kvázi úgy történt, hogy váratlanul szerelmet vallott nekem egy barátom, akiről azt sem tudtam, hogy meleg. Vele két évig voltunk együtt. Majd nem sokkal a szakítás után megismertem egy srácot, akivel már az első találkozó (mely végül egy 2 napos együtt töltött hétvége lett) végén ki is mondtuk, hogy mi egy pár vagyunk. Lassan 6 éve, hogy együtt vagyunk. :)
28f m
Kedves előző válaszoló, te tényleg piszok mázlista vagy! :)
További sok együtt töltött évet nektek!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!